Gemeente Rhenen


Onderhoudswerkzaamheden Lawickse Allee

In de maand september vinden er aan en rondom de Lawickse Allee in Wageningen diverse onderhoudswerkzaamheden plaats. Verkeer en omwonenden dienen rekening te houden met mogelijke overlast. Het verkeer wordt zoveel mogelijk omgeleid.

Lawickse Allee

Op 3 september a.s. start de gemeente Wageningen met onderhoudswerkzaamheden aan de Lawickse Allee en de Costerweg. Deze zijn gepland tot 30 september 2007.

Uit onlangs uitgevoerd fundering- en asfaltonderzoek blijkt dat de constructie op de kruising Lawickse Allee / Costerweg / Kortenoordallee slecht is. De complete asfaltconstructie en fundering moet worden vervangen. Ook wordt onderhoud gepleegd op de Costerweg, vanaf inrit Duivendaal tot kruising Lawickse
Allee/Costerweg/Kortenoordallee en op de Lawickse Allee, vanaf rotonde Marijkeweg tot kruising Lawickse Allee/Costerweg/Kortenoordallee.

Mogelijke overlast
De werkzaamheden Lawickse Allee / Costerweg worden in deelprojecten uitgevoerd. Verkeer kan dan in ieder geval beperkt gebruik maken van weggedeelten. We kunnen echter niet voorkomen dat het verkeer en de omwonenden de nodige overlast ondervinden. Om deze zoveel mogelijk te beperken stellen we duidelijke omleidingsroutes in. Op de A15, A50 en A12 plaatsen we bovendien informatieborden waarop verkeer wordt geadviseerd om een route via de snelwegen te nemen.

Openbaar Vervoer
Het Openbaar Vervoer blijft zoveel mogelijk via de huidige bushaltes rijden. Indien dit niet mogelijk is, worden passagiers naar alternatieve haltes verwezen. Actuele informatie over wijzigingen van reistijden, busroutes en bushaltes worden door het Openbaar Vervoer verstrekt op hun website: www.valleilijn.nl www.bba.nl www.connexxion.nl