Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rotterdam, 30 augustus 2007

Ivo Opstelten overhandigt eerste Rotterdampas YouEdition

De Rotterdampas YouEdition is een speciale pas waarmee jongeren de TOP 50 leukste dingen kunnen doen in Rotterdam mét korting. Samen met de bijbehorende YouGuide is deze vanaf maandag 3 september gratis verkrijgbaar bij hogeschool of universiteit.

Studenten van INHOLLAND, Hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universiteit kunnen als eerste supervoordelig ervaren dat Rotterdam de stad is waar hét gebeurt. Vanaf 3 september wordt hier de Rotterdampas YouEdition verspreid in een oplage van 65.000 exemplaren. Ivo Opstelten, Burgemeester van Rotterdam, overhandigde tijdens de Eurekaweek de eerste pas aan studenten op een echte Chopperbike van HolyCow Cruises. Eén van de topaanbiedingen uit de YouGuide.

Rotterdam Durft, Geniet, Danst, Beweegt, Beleeft en Eet. Dat zijn de rubrieken in de bijbehorende YouGuide. Een gids vol 50 leuke, smakelijke, mooie, gedurfde aanbiedingen, zoals E 8,50 korting bij Diergaarde Blijdorp, 50% korting bij Rotown, Internationaal Filmfestival Rotterdam, Winterplein en Museumnacht, E 4,30 korting bij de Euromast, gratis toegang bij Baja Beach Club en NAi en gratis condooms van VeiligGlijden. De gratis pas is geldig tot en met 29 februari 2008.

Op de website www.YouEdition.nl staan nóg meer kortingen. Abonneren kan op 'pakken-wat-je-pakken-kan' voor het ontvangen van de leukste lastminutes met meer dan 50% korting. Onder bezoekers van de website worden 10 voordeelpassen van Pathé verloot waarmee je 6x gratis naar de film kunt.

De Rotterdampas YouEdition is, in het kader van de campagne Rotterdam Durft, door Rotterdampas ontwikkeld in opdracht van Rotterdam Marketing. Erik Reitsma, hoofd Rotterdampas: "Wordt deze pas een succes, dan gaan wij in 2008 deze speciale jongerenversie van Rotterdampas aanbieden tegen een aantrekkelijk tarief".