RTL Group

Spanning loopt op tussen Nederlandse meiden en Alaskaanse singles in 'From Alaska With Love' bij RTL 5

RTL 5 zendt aanstaande maandag 3 september de tweede aflevering van het nieuwe avontuurlijke reality programma From Alaska With Love uit. Deze staat in het teken van de groepdates van de Alaskaanse singles en hun vrijgezelle dames tegen de achtergrond van de beeldschone, ruige natuur van Alaska. In de eerste uitzending heeft de kijker kunnen zien hoe de vier Alaskaanse singles elk drie Nederlandse vrijgezelle dames hebben uitgekozen. De twaalf uitverkoren meiden zijn na een lange reis inmiddels aangekomen in het verre Alaska. Presentator Roeland Fernhout heeft er voor gezorgd dat de eerste ontmoeting met hun stoere Alaskaan soepel is verlopen en de meiden hebben de eerste nacht in het onderkomen van hun Alaskaanse hunk er op zitten.

In de tweede uitzending gaat elke man gaat met zijn drie vrouwen op stap, de natuur in. De Alaskaanse adonis John Whipple en zijn meiden bezoeken het Alaska Native Heritage Centre, nadat zij alle vier de hele nacht daarvoor in de hot tub hebben doorgebracht onder het genot van de nodige flessen wijn. John wil Claudie, Yvette en Lisette meer vertellen over de oorspronkelijke bewoners van Alaska, waarmee hij als sport coördinator in een native opvangcentrum veel werkt. Na afloop koopt John samen met zijn meiden nog een partij munitie voor zijn uitgebreide collectie pistolen en geweren. Alle drie de meiden vinden John een lekker ding, maar waar gaat Johns voorkeur naar uit?

Brandweerman John Cannon gaat met zijn dames Michelle, Willemijn en Marlon quad rijden. Hij heeft al direct een voorkeur voor de blonde Michelle, maar als Willemijn hem aan het einde van de dag sushi voert en de champagne rijkelijk vloeit, lijken de HAAR kansen te keren. De derde Alaskaan Jeff Dahlstrom gaat fanatiek hiken met zijn meiden Natascha, Lianne en Lies en spendeert tijdens de tocht met alle drie veel tijd om hen beter te leren kennen. Gedurende de dag schommelt zijn voorkeur voor één van de dames voortdurend. Mystery man John Wilcox tenslotte neemt zijn dames mee paragliden. De slanke Josja is direct enthousiast, de studentikoze Fiona heeft hoogtevrees en Angelique vindt het gewoon eng... Wie waagt uiteindelijk de sprong en wint daarmee de affectie van John?

Lukt het deze mannen om één van de dames voor zich te winnen én wat vinden de vrouwelijke avonturiers nu eigenlijk van hun stoere Alaskaan? Hoe vér zijn zij bereid te gaan voor de liefde?

Uitzending: RTL 5, maandag 3 september 2007, tussen 20.30 en 21.30 uur.

---

Noot aan de redactie: Fotomateriaal (groepsfotos en individuele fotos) is op te vragen bij RTL Nederland Mediadocumentatie, (035) 6718 553. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandor Vrij, RTL Nederland communicatie via tel. 035-671 8598 of via sandor.vrij@rtl.nl