Supreme Master Television viert eerste verjaardag met speciale programma's over vrede en entertainment programma's vanuit de hele wereld

03/09/2007 03:53



PR Newswire



LOS ANGELES, September 3 /PRNewswire/ --
Supreme Master Television, pionier van positieve programmering 24 uur per dag, viert zijn éénjarige bestaan met een prime time special die ontwikkelingen op het gebied van vrede wereldwijd zal benadrukken. Deze zeven dagen durende viering wordt van 3 t/m 9 september 2007 uitgezonden. Sinds zijn première op 7 september 2006 heeft Supreme Master Television met zijn inspirerende programma's gestaag wereldwijd een trouwe kijkers aan zich weten te binden.

(Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20070901/NYSA002 )

Supreme Master Television heeft zich als taak gesteld uitsluitend nobel streven, goede werken en vreedzame oplossingen te promoten. Zijn kleurrijke reeks hartverwarmende programma's omvatten een rijk scala aan genres; van entertainment en film tot nieuws en documentaires, lifestyle en cultuur met daarnaast nieuwe en betekenisvolle shows die voortdurend aan de eclectische programmering worden toegevoegd.

In samenwerking met zijn internationale correspondenten zendt Supreme Master Television momenteel uit, met meer dan 12 verschillende ondertitels. Beschikbare talen zijn: Engels, Frans, Duits, Russisch, Italiaans, Spaans, Chinees, Koreaans, Japans, Vietnamees, Arabisch, Hongaars, Zulu, Kroatisch, Pools, Zweeds, Indonesisch, Roemeens, Thais, Portugees, Turks, Bulgaars, Nederlands; en er zitten er meer aan te komen.

Met zijn populariteit op Hotbird 6 op 13 graden oost, zendt Supreme Master Television tevens uit op Astra 1L op 19.2 graden oost, waarmee het nog eens 109 miljoen huishoudens in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten bereikt. Het is tevens wereldwijd middels livestream online eenvoudig te volgen op www.SupremeMasterTV.com. Aankondigingen van Supreme Master Television zijn te vinden in 's werelds toonaangevende tijdschriften en kranten, zoals TIME magazine, USA Today, The Guardian, Frankfurter Allgemeine, en Le Monde.

Supreme Master Television biedt kijkers een nieuwe wijze van televisiekijken -op een zuiverepositieve wijze. Met zijn live uitzendingen van vredesbijeenkomsten, interviews met presidenten, beroemdheden en buitengewone vredeswensen van gewone mensen wil Supreme Master Television door middel van zijn focus op the schoonheid van alle landen en hun culturen een brug vormen voor wederzijds begrip. Blijken van erkentelijkheid zijn er binnengekomen van bestuurders, zoals de burgemeester van Los Angeles, van beroemdheden en van kijkers uit heel de wereld.

Website: http://www.suprememastertv.com
Priscilla Upton, Supreme Master Television, +1-626-444-4385, Fax +1-626-444-4386, info-ch@SupremeMasterTV.com;