Provincie Antwerpen


| |Persbericht | |
|             |                                  |3 september 2007          |


Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos biedt nieuw aanbod SeniorSport aan

Sportieve Senioren in Peerdsbos

Vanaf september kunnen senioren proeven van multisport en circuittraining in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos in Brasschaat. In januari wordt het aanbod nog verder verruimd met sporten op maat. Zo kunnen de Senioren op een ontspannende manier fit blijven en genieten van de gezelligheid van sporten in groep.

Multisport
Multisport richt zich vooral op senioren die graag variatie hebben in het sporten. Want in multisport bepalen ook de deelnemers welke sporten er op het programma staan. Volleybal of netbal, curve bowls, badminton, tafeltennis, turnen, basketbal, dans, korfbal, baseball, snaggolf? Het kan allemaal. Voor senioren die nog nooit (of lang geleden) gesport hebben, is deze cursus ideaal.

Circuittraining
Circuittraining bestaat uit een opeenvolging van afwisselende oefeningen. De senior sport volgens eigen mogelijkheden en via een doorschuifsysteem. Alle spiergroepen komen aan bod, vetten verbranden en figuur en conditie verbeteren.

Gratis rimpelpas
Senioren die 55 jaar of ouder zijn, krijgen extra voordelen. Zij mogen een gratis rimpelpas aanvragen in het sportcentrum. Elke keer als ze één van de lessen volgen, mogen ze deze kaart laten afstempelen. Met een afgestempelde kaart kan de senior genieten van een gratis drankje, gratis uurtje petanque, tennis of tafeltennis.

Praktisch
Multisport: 12 lessen voor 30 euro.
Wekelijks op dinsdag van 17u30 tot 18u30
Data: 25 september / 2-9-16-23 oktober / 6-13-20-27 november / 4-11-18 december

Circuittraining: 12 lessen voor 30 euro.
Wekelijks op donderdag van 20u30 tot 21u30.
Data: 20-27 september / 4-11-18-25 oktober / 8-22-29 november / 6-13-20 december

Alle prijzen zijn inclusief verzekering voor ongevallen (niet voor materiële schade), gebruik materiaal, begeleiding gediplomeerd sportleraar en gebruik kleedkamers en douches.

Inschrijven
Inschrijven kan aan het onthaal van Sportcentrum Peerdsbos (Bredabaan 31 Brasschaat). Dat kan via een formulier of via mail info@peerdsbos.provant.be.

Meer informatie over SeniorenSport in het Peerdsbos: Vanessa de Bleyser
T: 03/640 35 79
E: vanessa.debleyser@sportdienst.provant