Ingezonden persbericht


McDonald's België kiest voor gratis Wi-Fi van free-hotspot.com

Alle McDonald's restaurants in België bieden gratis draadloos internettoegang

Diegem, België en Dublin, Ierland, 3 september 2007 - McDonald's België en zijn franchisenemers kondigen vandaag aan dat zij free-hotspot.com hebben geselecteerd om gratis Wi-Fi in al hun restaurants aan te bieden. Klanten van McDonald's zullen kunnen surfen op het web, hun e-mail checken, muziek downloaden, online games spelen of, met andere woorden, op dezelfde manier van internet gebruikmaken zoals ze dat thuis of op het werk zouden doen.

"We hebben deze gratis Wi-Fi dienst gekozen, om ons aan de eisen van onze klanten aan te passen," zegt Kristof Vanonckelen, IT Manager van McDonald's België. "Internet speelt een steeds grotere rol in ons dagelijkse leven en meer mensen zijn op zoek naar plekken om online te kunnen gaan als ze onderweg zijn. McDonald's België maakt er een punt van om naar haar klanten en franchisenemers te luisteren en acties te nemen. Gratis Wi-Fi aanbieden is slechts één voorbeeld van onze verbintenis."

Joe Brunoli, Vice President of HotSpot Market Development van free-hotspot.com is bijzonder opgetogen door de keuze van McDonald's. "McDonald's is een wereldwijde marktleider en dit initiatief toont nog maar eens aan hoe zij zichzelf blijven inzetten en een absolute norm zijn in de industrie. Wij zijn uitermate enthousiast met McDonald's België te kunnen samenwerken en de ervaring van hun klanten te verbeteren, hun franchisenemers te ondersteunen en nog meer gratis HotSpots naar België te brengen," aldus Brunoli.

Klik hier om een lijst met McDonald's België locaties te bezichtigen die gratis Wi-Fi aanbieden www.mcdonalds.be of op de online directory van free-hotspot.com: www.free-hotspot.com.

Over McDonald's:

Met meer dan 25 miljoen klanten per jaar bewijzen McDonald's België en haar franchisenemers dat ze blijven luisteren naar hun klanten en mensen die voor dit merk werken en dat het één van de plaatsen is die meest gewaardeerd wordt in België om buitenshuis te eten. McDonald's België telt 22 franchisenemers die 55 van de 57 restaurants uitbaten.

Perscontacten:

Stephan De Brouwer

McDonald's België

Director of Communications & Development

+ 32 2 716 04 40

Molly Verbeeck

Porter Novelli

+ 32 2 413 03 40

molly.verbeeck@porternovelli.be

Over free-hotspot.com:

free-hotspot.com beheert 's werelds grootste en snelst groeiende gratis draadloos internetnetwerk met meer dan 1.600 HotSpots in 16 Europese landen. De HotSpots van het bedrijf zijn gevestigd in hotels, cafés, restaurants, benzinestations en andere openbare ruimtes.

Om toegang te krijgen tot het gratis draadloos internetnetwerk van free-hotspot.com dienen gebruikers akkoord te gaan met het bekijken van een advertentie. Voor deze innovatie is free-hotspot.com onderscheiden met de prestigieuze WBI (Wireless Broadband Innovation) Award voor "Beste Publieke Wi-Fi product van 2006". De winstgevendheid van hun programma voor HotSpot eigenaren is ook erkend door free-hotspot.com's benoeming tot "Best Business Idea" voor de horeca tijdens de FIZZZ Awards 2006 in Duitsland.

free-hotspot.com ondersteunt een actieve community van gebruikers en biedt iedere maand gratis draadloos internet aan meer dan 300.000 mensen. Het bedrijf beschikt over de meest gebruiksvriendelijke HotSpot directory van de branche. Deze directory bevat op dit moment meer dan 17.000 gratis draadloze internetlocaties wereldwijd.

Om het volledige programma te ontdekken of om uw meest nabij gelegen HotSpot te lokaliseren, ga naar: www.free-hotspot.com

Perscontact:

Gerdine Lindhout

Open2Europe

+33 1 55 02 27 88

g.lindhout@open2europe.com