Ingezonden persbericht


Tridion wordt SDL Tridion

Amsterdam, 3 september 2007 - Tridion, wereldwijd leidend leverancier van Web Content Management (WCM) software oplossingen, maakt vandaag bekend dat het als divisie van SDL International, vooraanstaand leverancier van global information management (GIM), voortaan verder gaat onder de naam SDL Tridion.

De nieuwe naam reflecteert de sterke combinatie die op 18 mei jl. werd gecreëerd door de overname van Tridion door SDL plc. Als onderdeel van de SDL groep, levert SDL Tridion de meest complete web content management oplossing voor zeer gerichte doelgroepcommunicatie in meerdere talen en over verschillende websites en kanalen.

SDL Tridion CEO Pieter Varkevisser; "Onze nieuwe naam benadrukt onze gezamenlijke visie en onze sterke overtuiging in de aanvullende kansen die de combinatie met de SDL groep biedt."

Het thema dat ten grondslag ligt aan het nieuwe merk is "Communication that connects". Hiermee wil SDL Tridion haar visie benadrukken dat bedrijven wereldwijd zich kunnen onderscheiden als zij in staat zijn hun uiteenlopende doelgroepen te bereiken op een consistente manier, in de juiste taal en via een kanaal dat aansluit bij de beleving van de ontvanger.

De verandering van naam en merk gaat vandaag in. Vanaf 3 september zullen alle email extensies veranderen in @sdltridion.com. Het adres van de corporate website verandert in www.sdltridion.com en de adressen van de regionale websites wijzigen in www.sdltridion.nl en www.sdltridion.be/nl.

Meer informatie over de overname van Tridion door SDL kunt u vinden in het persbericht van 24 april op www.sdltridion.com.

Over SDL Tridion
SDL Tridion is wereldwijd een leidend leverancier van Web Content Management (WCM) oplossingen. Onze enterprise klasse WCM-oplossing stelt organisaties in staat om in meerdere talen en over verschillende websites en kanalen consistente, interactieve en zeer gerichte klantervaringen aan te bieden. Naast de middelen om content te creëren, beheren, leveren, volgen en archiveren, biedt Tridion ook oplossingen voor gerichte doelgroepcommunicatie, publicatie over meerdere kanalen en mogelijkheden tot interactie met de doelgroep.

Meer dan 430 organisaties maken gebruik van SDL Tridion oplossingen. Hieronder bevinden zich vooraanstaande wereldmerken zoals ABN AMRO, BBVA, Canon, Emirates, KLM, Lexus, Renault, Ricoh, Sanofi-Aventis, Scania, Toyota, Unilever en Yamaha. Het hoofdkantoor van SDL Tridion is gevestigd in Amsterdam; het Amerikaanse hoofdkantoor in New York. SDL Tridion heeft verder kantoren en partners in de Verenigde Staten, Europa en Asia-Pacific.

Voor meer informatie over SDL Tridion kunt u terecht op www.sdltridion.nl.

SDL Tridion is onderdeel van SDL, de leider in global information management (GIM) oplossingen. Voor meer informatie over SDL kunt u terecht op www.sdl.com

###

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Annelore van der Lint
Marketing Director SDL Tridion
T +31 (0)6 52 41 00 67
E annelore.vanderlint@sdltridion.com

Of:

Marlous Westra
Text 100 Public Relations
T +31 (0)20 530 43 43
E marlous.westra@text100.nl