Ingezonden persbericht


(pic) NIEUWS
Computerweg 22
NL-3542 DR Utrecht

PERSBERICHT

Utrecht/Gorinchem, maandag 3 september 2007

Panda Security stelt Tech Data aan als distributeur

Focus op SMB resellers in Nederland volgende stap in groei

Panda Security (voorheen Panda Software), aanbieder van complete en innovatieve antimalware-oplossingen, heeft een overeenkomst getekend met Tech Data voor de distributie van het volledige Panda Security portfolio van producten en oplossingen aan resellers in Nederland.

Maria Penedo Cumplido, Sales Manager Nederland Panda Security: "De samenwerking met Tech Data past uitstekend binnen de SMB strategie, kanaalontwikkeling en groei van Panda Security binnen Nederland. In België en Luxemburg werd onze software al langer aangeboden door Tech Data, de keuze om in Nederland samen te gaan werken is dan ook een logisch vervolg."

Jhony Stalman, Business Unit Manager Software van Tech Data Nederland: "Tech Data is zeer content met het optekenen van Panda als security leverancier. Met name de keuzes die Panda heeft gemaakt, een nieuwe naam, een nieuw logo en de focus op het SMB met nieuwe licentie producten. Tech Data is de distributeur bij uitstek voor het SMB en daarom past Panda perfect in het portfolio. Tevens verstevigen wij onze positie als security broadline distibuteur, daar onze resellers kunnen beschikken over een breed scala aan security smaken."

Over Panda Security
Panda Security (voorheen Panda Software), opgericht in 1990 is wereldwijd één van de meest vooraanstaande en innovatieve ontwikkelaars van IT beveiligingsoplossingen. Panda Security is vertegenwoordigd in 56 landen en levert geïntegreerde oplossingen voor de strijd tegen virussen, rootkits, trojans, spyware, phishing, spam en andere malware vormen. Door de revolutionaire TruPrevent® en "Collective Intelligence" technologieën biedt Panda Security bescherming tegen bekende en onbekende dreigingen. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.pandasecurity.com.

Over Tech Data
Tech Data Nederland bv is onderdeel van Tech Data Corporation (Nasdaq GS: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf (109e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 100.000 technologieresellers in meer dan 100 landen. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het afgelopen boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2007, voor 21,4 miljard USD aan verkopen gerealiseerd. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.techdata.nl.