SDB Groep koppelt E-HRM aan business intelligence produkten Inforay

03/09/2007 13:05



SDB Groep



Leidschendam/Leusden - SDB Groep BV heeft Inforay International BV als strategische partner in de arm genomen om organisaties in de sector Zorg & Welzijn in staat te stellen om zelf én continu via een webapplicatie beleids- en stuurinformatie te genereren op HRM gebied. Deze kan direct worden ingezet op zowel strategisch als operationeeel niveau. De sleutel daarvoor ligt in de koppeling van e-HRM toepassingen van SDB Groep met de Business Intelligence producten van Inforay. Dankzij deze productieve combinatie van HRM-informatie, benchmarkgegevens en trendanalyses kunnen kostenbesparingen en meeropbrengsten worden gerealiseerd.

Met de bundeling van praktijkkennis en business intelligence voegt SDB Groep een waardevolle dimensie toe aan haar eigen e-HRM producten, die nu al een goede basis vormen voor het continu verbeteren van output en resultaten van medewerkers van zorginstellingen. Doel hiervan is de inzet, kwaliteit en productie van medewerkers te verhogen. 'Doorslaggevend om voor Inforay te kiezen', zegt SDB Groep directeur Jan Willem van der Veld, 'is het feit dat Inforay de enige Business Intelligence leverancier is die volledig gespecialiseerd is in de Nederlandse zorgmarkt. Dat sluit exact aan op onze zorgsector-specifieke kennis en dienstverlening'.

Peter Groot, commercieel directeur Inforay: 'In deze onvoorspelbare tijd is professionele stuurinformatie voor alle zorginstellingen een kritische succesfactor. Voor veel organisaties zijn de implementatiekosten echter te hoog en blijft men wat betreft de rapportages met Excel-spreadsheets werken. Het web-gebaseerde generieke concept van SDB in combinatie met Inforay-software maakt 'business intelligence' en 'dashboarding' direct mogelijk met minimale investeringskosten. Door nu ook flexibele dashboard- en rapportagetoepassingen op het gebied van HRM via het internet aan te bieden, worden bijvoorbeeld benchmarkgegevens, toch de basis voor degelijke stuurinformatie, gemakkelijk toegankelijk. Dankzij deze slimme productencombinatie kan SDB ook in de toekomst aan de specifieke wensen en eisen van onze zorgklanten blijven voldoen'.

Over SDB groep:

SDB Groep is binnen de sector Zorg & Welzijn in dertig jaar uitgegroeid tot erkend adres voor diensten en adviezen op het gebied van salaris, HRM, opleidingen, bouw, financiën en juridische vraagstukken. SDB Groep is met 100 professionals en meer dan 490 klanten marktleider in e- HRM en salarisverwerking voor de sector Zorg & Welzijn en verzorgt de salarisverwerking voor circa 100.000 werknemers in Nederland. In de afgelopen vier jaar maakte SDB Groep een grote innovatieve stap door diverse diensten via internet aan te bieden. Bovendien ontlast het de gebruikers van kostbaar en risicovol beheer van hun applicatie. Op dit gebied ontwikkelde SDB Groep - in nauwe samenwerking met haar klanten - een krachtige online- applicatie op het gebied van het human resource management (HRM) en salariëring.

Over Inforay:

Inforay is de enige nederlandse Business Intelligence leverancier gespecialiseerd in de zorgsector. Bestuurders van zorginstellingen staan voor de uitdaging om met beperkte middelen snel en betrouwbaar stuurinformatie te verkrijgen en te delen. Inforay biedt hiervoor een unieke schillaag over bijvoorbeeld de personeels-, productie- en financiële applicaties plus de bijbehorende dashboards, dynamische rapportages en workflow. Hiermee kan iedere zorginstelling zelf voorzien in haar bestuurlijke, tactische en operationele stuurinformatie. Meer dan 80 referenties maken al gebruik van onze aanpak en technologie en dit aantal is sterk groeiende in de zorgsector. Graag nodigen wij u uit voor een kosteloze 1 daagse praktische kennismaking met Inforay op uw eigen gegevens.

Meer informatie:
Chantal Luitjens, marketing & communicatie Specialist SDB Groep, www.sdbgroep.nl, tel. 070 357 11 08. Peter Groot, commercieel directeur Inforay, www.inforay.nl, tel. 06-52488556 of 033-4347474





http://www.sdbgroep.nl