Gemeente Stein


Zwangerschapszwemmen en snorkelen
03-09-2007

Zwangerschapszwemmen
Gewichtloosheid, verbeterde vochthuishouding, sportiviteit en gezelligheid. Tijdens het zwangerschapszwemmen is het aangenaam verpozen voor de aanstaande moeder en het ongeboren kind. Op ieder gewenst moment van uw zwangerschap kunt u aan de lessen deelnemen. In principe kunt u vanaf het begin van de zwangerschap tot vlak voor de bevalling zwemmen. Overleg alvorens deelname eerst met uw verloskundige. Kom gerust een keertje meedoen! Dat kan op maandag van 19.45 uur-20.30 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 9.45 uur. Inschrijven of inlichtingen: receptie van Zwembad Steinerbos, T. 046-4268000.
Na de bevalling kunt u vanaf 6 weken deelnemen aan moeder-kind zwemmen.

Snorkelcursus voor kinderen
Leer de techniek van het snorkelen, het aanleggen van knopen en bekijk de onderwater wereld eens door een andere bril! Er zijn drie nieuwe zwemvaardigheid diplomas snorkelen voorhanden. Deze zijn ontwikkeld door de nationale raad zwemdiplomas. De totale cursus bestaat uit circa 30 lessen. De cursuslessen starten vanaf oktober en worden iedere woensdagmiddag gegeven van 13.00 uur tot 13.45 uur. Heeft uw kind alle drie de diplomas snorkelen behaald, dan kan uw kind op zaterdagmorgen doorgaan met recreatief snorkelen. Hier word uiteraard ook les gegeven maar er zijn geen diplomas aan verbonden. Heeft u nog vragen, dan kunt u terecht bij de zweminstructeur van uw kind. Wilt u uw kind inschrijven, dan kunt u terecht bij de receptie van Zwembad Steinerbos, T. 046-4268000.

Voor algemene vragen en inschrijvingen, kunt u terecht bij de receptie van zwembad Steinerbos of kijk voor het complete rooster op www.steinerbos.nl