LogicaCMG



Persbericht

Amstelveen 3, september 2007

KPN selecteert LogicaCMG als toekomstige HR BPO partner

LogicaCMG en KPN hebben een intentieverklaring getekend voor de uitbesteding van het HR shared service center van KPN aan LogicaCMG.

In deze situatie krijgt LogicaCMG de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van HR- en payroll-activiteiten voor alle KPN-medewerkers in Nederland. Ongeveer 60 HR-professionals van het KPN-hoofdkantoor in Den Haag zullen in het kader van deze overeenkomst in dienst treden van LogicaCMG.

Beide partijen streven ernaar de onderhandelingen per 1 november af te ronden en per 1 januari 2008 de dienstverlening volledig te hebben overgedragen.

KPN kiest voor outsourcing om de flexibiliteit en continuïteit te waarborgen in een sterk veranderende organisatie. KPN heeft een goede ervaring opgebouwd met LogicaCMG met betrekking tot het beheer van de HR-systemen en de uitbesteding van de salarisverwerking.

Paul Schuyt, Chief Executive van LogicaCMG Nederland: "Naast het aanbieden van HR-consulting en Payroll services verbreden wij onze dienstverlening door ook andere HR-processen voor onze klanten uit te voeren. De toekomstige overeenkomst met KPN geeft nadere invulling aan deze strategie en betekent een verdere versterking van onze jarenlange relatie met KPN."