Verzamelbericht maandag

's-Hertogenbosch, 03-09-2007

Politie pakt huiselijk geweld aan

s-Hertogenbosch Zondagmiddag is in zijn woning een 29-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling en bedreiging met de dood van zijn vrouw. Tevens pleegde de man vernielingen in de woning. De verdachte is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Oss Zondagavond is in een woning in Oss een 39-jarige Ossenaar aangehouden. De man was de woning van zijn ex-partner binnengegaan en weigerde te vertrekken. De inmiddels gewaarschuwde en gearriveerde politie heeft de verdachte aangehouden. Hij is voor nader onderzoek naar de toedracht in verzekering gesteld.

Man aangehouden na belediging

Vlijmen Zondagavond is op het plein in Vlijmen een 34-jarige man uit Heusden aangehouden. De politie kreeg de melding dat de man op een terras zat en diverse bezoekers van dat terras lastig viel. Hij verkeerde kennelijk in beschonken toestand. De man weigerde te vertrekken en kon zich niet legitimeren. Hij beledigde en bedreigde de agenten, waarop hij is aangehouden. De Heusdenaar is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Politie vordert rijbewijzen in

Veghel Zondagavond is in de Christinastraat een 51-jarige man in zijn woonplaats aangehouden. De automobilist reed onder invloed van alcohol en kreeg een rijverbod van 24 uur. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

Drunen Zondagavond is in de Spoorlaan het rijbewijs van een 47-jarige man uit Drunen ingevorderd. De automobilist reed onder invloed van alcohol. Hij kreeg een rijverbod.

Politie onderzoekt vernieling

Rosmalen Maandagochtend kreeg de politie de melding dat afgelopen weekend vernielingen waren gepleegd aan een pand in de Mozartlaan. In totaal werden 17 ruiten van het pand vernield en is er kennelijk getracht brand te stichten. De politie heeft direct een (buurt)onderzoek ingesteld.

Politie stopt verkoop harddrugs

Schijndel Met de aanhouding op vrijdagavond van een 37-jarige inwoner van Heeswijk-Dinther heeft de politie de verkoop van harddrugs in Schijndel een halt toe geroepen. De hoofdverdachte werd bij een onderzoek op de Distelstraat in een personenauto aangehouden. In een woning aan de Lavendelhof in Schijndel deed de politie een onderzoek. De verdachte verbleef daar regelmatig. In die woning werd een 45-jarige inwoner van Schijndel aangehouden. Ook hij bleek in het bezit van drugs. In de Wagenaarsstraat, de Wilhelminalaan en Distelstraat werden diverse kopers van drugs in de leeftijd van 18-30 jaar oud uit Schijndel aangehouden. Bij de hoofdverdachte werden vier zakjes met harddrugs inbeslaggenomen. De verdachte is inverzekeringgesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Politie onderzoekt vrijheidsbeneming

Cuijk Maandagochtend is in zijn woning in Cuijk een 22-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een vrijheidsberoving van een 12-jarige jongen uit Cuijk. In de nacht van donderdag 31 augustus jl. werd al een 19-jarige man uit Cuijk aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze zaak. De 12-jarige jongen zou op 26 augustus in de Vierlanderdreef door twee personen tegen zijn wil in een auto zijn meegenomen. Onduidelijk is waarheen. De jongen is korte tijd later, in goede gezondheid, thuis aangekomen. De verdachten zijn voor nader onderzoek en verhoor in verzekering gesteld. De politie heeft tevens een buurtonderzoek ingesteld.

Politie houdt verdachte mannen aan

Schijndel De politie heeft zaterdagochtend een 23-jarige man uit Heeswijk-Dinther en een 21-jarige Eindhovenaar aangehouden op de Koeveringsedijk in Schijndel. De mannen hielden zich daar verdacht op. Bij controle bleken ze in het bezit te zijn van inbrekerswerktuig. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.