Politie Zeeland


---


O-2808-2007 Rijbewijs van hardrijder ingenomen
Vanmorgen is tussen 07.00 en 08.00 uur een snelheidscontrole gehouden door de Zeeuwse politie.
De controle vond plaats op de Gouwveerseweg in Zierikzee. In totaal zijn er tien processen-verbaal uitgedeeld. De snelheden van de overtreders lagen tussen de 81 en 120 kilometer per uur. De Gouwveerseweg is een 60-kilometerzone. De controle werd gehouden naar aanleiding van klachten van omwonenden. Van een 23-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland werd het rijbewijs ingenomen omdat hij (gecorrigeerd) 116 kilometer per uur reed.

Z-2809-2007 Extra toezicht bij weekendafsluiting Tractaatweg
De politie heeft afgelopen weekend gecontroleerd op snelheidsovertredingen op de sluip- en omleidingsroutes rondom de Tractaatweg.
Afgelopen weekend was de Tractaatweg tussen vrijdag 20.00 en maandag 05.00 uur afgesloten voor het verkeer. Dit zal ook de komende vier weekenden het geval zijn. Door de politie zullen extra snelheidscontroles worden gehouden op de sluip- en omleidingsroutes rondom deze afsluiting.
Dit heeft afgelopen weekend al geleid tot snelheidscontroles in de Koegorspolder, Magrette en de N252 waarbij in totaal 454 processen-verbaal zijn uitgeschreven.
Met betrekking tot het negeren van de afsluiting van de Tractaatweg werden in totaal 52 processen-verbaal opgemaakt voornamelijk aan Belgische en Franse bestuurders.
De politie zal ook de komende weekenden extra aandacht besteden aan de afsluiting van de Tractaatweg.

O-2810-2007 Inbraak bedrijfspand, Sint Maartensdijk
Aan de Nijverheidsweg is tussen zaterdagmorgen en maandagmorgen ingebroken in een bedrijfspand.
Uit het pand werden diverse etenswaren weggenomen t.w.v. enkele duizenden euro's. Braakschade is niet bekend.





Politie Zeeland