Casema

Casema wijzigt zenderindeling TV 03-09-2007 | 15:51

Op dinsdag 11 september wijzigen de frequenties van de televisiezenders in de gemeenten Chaam en Galder. Casema past de indeling van de televisiezenders aan om diensten zoals Digitale Televisie, HDTV, Telefonie, Breedband Internet en toekomstig nieuw aanbod van de hoogst mogelijke kwaliteit aan te bieden. Door de modernisering van het kabelnetwerk verbetert de kwaliteit van zowel de radio- als de televisiezenders.

Naast het jarenlange vertrouwde analoge televisiesignaal, biedt Casema inmiddels in bijna haar gehele verzorgingsgebied ook Digitale Televisie, Breedband Internet, Telefonie en HDTV (televisie met een haarscherpe beeldkwaliteit). Om de hoogst mogelijke kwaliteit van het complete zenderaanbod te garanderen en nieuwe diensten aan te bieden, past Casema de frequenties van de televisiezenders aan. De inhoud en het aantal zenders van het huidige TV-pakket blijven hetzelfde en ook het radiopakket wijzigt niet.

Uitleg en tips

Deze wijzigingen betekenen dat Casema-abonnees in Chaam en Galder hun televisie(s) en recorder(s) opnieuw moeten instellen. Uiteraard hebben zij inmiddels een brief met het nieuwe zenderoverzicht ontvangen. Voor meer informatie zie www.casema.nl en verder naar zenderoverzicht Chaam of Galder.