Stork Groep NV

London Acquisition (Candover) verlengt aanmeldingstermijn voor het openbaar bod op alle aandelen Stork tot 18 september 2007 teneinde verdere discussies mogelijk te maken tussen Candover, LME and Stork

Naarden, 3 september 2007

Dit is een gezamenlijke openbare mededeling van Stork N.V. en London Acquisition B.V. ingevolge artikel 9b lid 1 Besluit toezicht effectenverkeer 1995. Niet voor vrijgave, distributie of publicatie, noch geheel of gedeeltelijk, in of naar de Verenigde Staten van Amerika, Japan of Canada.

Onder verwijzing naar de persberichten van 19 juni 2007, 26 juni 2007, 25 juli 2007 en 10 augustus 2007, kondigen Stork N.V. ("Stork" of de "Onderneming") en London Acquisition B.V. ("London Acquisition" of de "Bieder"), een houdstermaatschappij gecontroleerd door fondsen die worden beheerd en geadviseerd door of zijn gelieerd aan Candover , gezamenlijk aan dat London Acquisition de aanmeldingstermijn voor zijn openbare bod (het "Bod") voor alle uitgegeven en uitstaande aandelen van het aandelenkapitaal van Stork (de "Aandelen") tot 18 september 2007 heeft verlengd.

LME Eignarhaldsfelag ehf ("LME") heeft bekendgemaakt dat het een aandelenbelang van 43% in Stork heeft verworven en aangegeven dat het niet voornemens is zijn aandelen aan te melden onder het Bod. De verlenging volgt op gesprekken die in de laatste paar dagen gevoerd werden tussen Candover, LME en Stork over het Bod en een mogelijke oplossing. Er kan geen zekerheid worden gegeven dat deze gesprekken zullen leiden tot een oplossing die voor alle partijen acceptabel is.

Beoogd tijdschema
Als gevolg van de verlenging zal het beoogde tijdschema er als volgt uitzien:

18 september 2007
Sluitingsdatum (onder voorbehoud van verlenging)
Voor 25 september 2007 (de vijfde handelsdag volgend op de Sluitingsdatum) en onder voorbehoud van verlenging van de aanmeldingstermijn Aankondiging of (i) het Bod gestand wordt gedaan, (ii) er nog onzekerheid is over de vervulling van één of meer voorwaarde(n) of (iii) dat het Bod wordt ingetrokken Uiterlijk drie handelsdagen na de dag van gestanddoening Dag van overdracht onder het Bod

Reeds aangemelde aandelen
Iedere aandeelhouder heeft het recht om, de door hem of haar, op of voor 4 september 2007 15.00 uur gedane aanmelding van aandelen, in te trekken, zulks overeenkomstig de bepalingen van artikel 9 O, paragraaf 5 van de Bte 1995. Aandelen die op of voor 4 september 2007 15.00 uur zijn aangemeld en niet worden ingetrokken, blijven vallen onder het Bod.

Aanmelding van aandelen die plaatsvindt na 4 september 2007 15.00 uur, kan niet worden ingetrokken, zulks onder voorbehoud van het recht om de aanmelding van aandelen in te trekken gedurende een verdere verlenging van het Bod, zulks overeenkomstig de bepalingen van artikel 9 O, paragraaf 5 van de Bte 1995.

Biedingsbericht
Exemplaren van het Biedingsbericht zijn verkrijgbaar op de website van Stork (www.stork.com). De website van Stork maakt op geen enkele wijze deel uit van dit Biedingsbericht. Exemplaren van dit Biedingsbericht zijn verder kosteloos verkrijgbaar op het hoofdkantoor van Stork en het Omwissel- en Betaalkantoor en de Information Agent op onderstaande adressen. Het Biedingsbericht is beschikbaar in de Engels taal, een beknopte Nederlandstalige samenvatting is in het Biedingsbericht opgenomen.

Stork
Omwissel- en Betaalkantoor
Information Agent
Stork N.V.
Amersfoortsestraatweg 7
1412 KA Naarden
The Netherlands
Rabo Securities
Amstelplein 1
1096 HA Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31 (0) 20 462 4602
Email: prospectus@rabobank.com
Georgeson
86 Upper Thames Street
London EC4V 3 BJ
United Kingdom
Tel: 00 800 1020 1060 (Global Retail Shareholder Toll Free Number)

Restricties
De verspreiding van dit persbericht kan in andere landen beperkt zijn door de wet of andere regelgeving en daarom dienen personen die dit document in hun bezit krijgen zich op de hoogte te stellen van deze restricties en dienen zij zich aan die restricties te houden. Voor zover mogelijk onder het toepasselijke recht aanvaardt noch de Bieder noch Stork enige aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor enige schending van enige restrictie door welke persoon dan ook. Het niet naleven van deze restricties kan een schending van de wet van voornoemde jurisdicties opleveren. Noch London Acquisition, noch Stork, noch een van hun adviseurs aanvaardt enige aansprakelijkheid voor enige schending door welke persoon dan ook van een of meerdere van zulke restricties. Indien een aandeelhouder van Stork twijfelt over zijn positie dient hij direct advies in te winnen van een ter zake kundige professionele adviseur.

Het Bod wordt niet gedaan in, en Aandelen worden niet voor koop geaccepteerd van of namens Aandeelhouders vanuit enige jurisdictie waarin het doen van het Bod of de acceptatie daarvan in strijd is met de wetten met betrekking tot effecten of enige andere wetten of regelgeving van een dergelijke jurisdictie, of waarin enige registratie, goedkeuring of deponering bij een toezichthoudende autoriteit is vereist, voor zover niet uitdrukkelijk voorzien in de bepalingen van het Biedingsbericht. Aanmeldingen onder het Bod van Aandeelhouders die niet in Nederland woonachtig zijn zullen evenwel worden geaccepteerd door London Acquisition indien zulke aanmeldingen voldoen aan de aanmeldingsprocedure zoals uiteengezet in het Biedingsbericht. Dit persbericht wordt niet en mag niet worden gestuurd of anderszins gedistribueerd in of naar een jurisdictie waarin zulks niet in overeenstemming zou zijn met het aldaar geldende effectenrecht of andere wetten of regelgeving of waarvoor registratie, toestemming of indiening bij een toezichthoudend orgaan nodig zou zijn, voor zover dit niet uitdrukkelijk is voorzien in het Biedingsbericht. Personen die dit persbericht ontvangen mogen dit niet sturen of anderszins distribueren in een of meer van de voornoemde jurisdicties.

Dit persbericht verschijnt tevens in het Engels. In het geval van inconsistentie prevaleert de Engelse versie boven deze Nederlandse versie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stork N.V.:
Dick Kors
Tel: +31 (0)6 51 98 40 54

Candover:
Marek Gumienny
Tel: +44 (0) 20 7489 9848
of
Tulchan Communications
Susanna Voyle
Tel: +44 (0) 20 7353 4200

Candover betekent Candover Investments plc en/of een of meerdere van haar dochtervennootschappen, waaronder Candover Partners Limited als Manager van het Candover 2005 Fund.