Golfen en méér in het karakteristieke Frankrijk


Golf Expedition; luxury golfing & lodging

HEEMSTEDE, 20070903 -- "Het `Joie de Vivre', ofwel de levensvreugde van het golfen in combinatie met het karakteristieke dat Frankrijk te bieden heeft". Zo typeert Michel Hopstaken, de eigenaar van Golf Expedition, zijn reisorganisatie. Vanaf heden is er een nieuwe aanbieder van luxe golfreizen naar Frankrijk voor zowel particulieren als bedrijven, waarbij het niet alleen gaat om het golfen, maar om het genieten! Golf Expedition, luxury golfing & lodging.

Golf Expedition is het resultaat van een jonge ondernemer die zoveel mogelijk `het genieten van het leven' als uitgangspunt heeft genomen bij het opstarten van z'n reisorganisatie. Twee interesses, `golfen' en `vakantie' gecombineerd in één bedrijf; Golf Expedition. Golf Expedition presenteert op haar website www.golf-expedition.com diverse golfarrangementen naar uiteenlopende regio's in Frankrijk. Naast het golfarrangement kan men genieten van diverse ervaringen op het gebied van wijn, diner, avontuur, ontspanning en cultuur.

Na meerdere functies te hebben vervuld binnen de financiële wereld en meerdere jaren ervaring in de Franse Alpen als parkmanager gooide Michel het roer om. Het besluit werd genomen om zijn motto `genieten' na te streven. "Veel mensen zijn op zoek naar een mate van rust en ontspanning, weg van de hectiek van het dagelijks leven". Golf Expedition voorziet in deze behoeftes door rust, charme, kwaliteit en ontspanning te combineren in haar golfarrangementen. De accommodaties die Golf Expedition aanbiedt zijn anders dan andere. Luxe Bed & Breakfasts of charmante hotels in de omgeving van diverse golfbanen maar niet direct erop. Anders dan het andere; geen grote hotels, geen hordes toeristen. Golf Expedition neemt de organisatie en stress van een golfvakantie uit handen. Persoonlijke service, gemak en kwaliteit zijn hierbij de kernwoorden waarom het draait.

Voor de particulier is het nu mogelijk om samen, met familie of met vrienden een gepersonaliseerde golfvakantie te boeken via Golf Expedition. In de basis verblijft men zeven nachten in één van de accommodaties en wordt er gespeeld op vier verschillende golfbanen. Speelt men echter liever meer of minder, of wellicht wel helemaal niet, een en ander is gemakkelijk aan te passen. Ook voor bedrijven heeft Golf Expedition accommodaties die geheel of gedeeltelijk te boeken zijn, al dan niet inclusief seminarruimtes. Golfen en méér in het karakteristieke Frankrijk.