Arriva


SPOT DE EURO wegens succes met 1 week verlengd

Eurospotters krijgen week extra om iPod te winnen

De actie SPOT DE EURO is een groot succes en daarom wordt de actie met één week verlengd! Arriva heeft de actie verlengd tot en met 2 september om de spotters de kans te geven extra Euros te spotten en kans te maken op één van de twee hoofdprijzen. Op maandag 3 september wordt er bekend gemaakt wie de twee beste Eurospotters van Nederland zijn en daarmee de gelukkige winnaars van een iPod t.w.v. 269,-!

'SPOT DE EURO is deze zomer voor het eerst georganiseerd om het succes van het Eurokaartje te vieren in Zuidoost Friesland en in het concessiegebied Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenland. Veel mensen hebben dit succes met Arriva meegevierd, want meer dan 3000 mensen hebben de weg naar de speciale actiesite gevonden. Daarnaast heeft Arriva deze zomer in de twee gebieden meer dan 350.000 Eurokaartreizigers mogen verwelkomen in de bussen.

Op de actiesite www.spotdeeuro.nl kan iedereen zich aanmelden en de gespotte Eurocodes invoeren. Alle deelnemers kunnen ook bijhouden of zij bij de 5 beste Eurospotters horen. De laatste weken wordt de top 5 gedomineerd door Erwin Wessels, maar Johnny Hibma blijft fanatiek doorspotten en komt steeds dichterbij de eerste plaats.

Arriva wenst alle Eurospotters nog veel succes in de laatste actieweek en kijkt er naar uit de beste eurospotters blij te kunnen maken met een iPod!