Gemeente Montferland

Raadhuisstraat 14
Postbus 47
6940 BA Didam
0316 - 291 391
gemeente@montferland.info

Welkom op de website van Montferland > Actueel > Actueel nieuws

Vergadering raadscommissies over Brede School Didam Zuid

Als onderdeel van het project huisvesting scholen Didam worden in de komende jaren Brede Scholen ontwikkeld en gerealiseerd in de kern Didam. Samen met de toekomstige partners in deze scholen is een Didamse Brede Schoolvisie ontwikkeld. De kern van deze visie is een samenwerkingsverband tussen partijen die zich bezighouden met opgroeiende kinderen, met als doel het vergroten van ontwikkelingskansen van kinderen.

Voor de Brede School Didam Zuid wordt door de gemeenteraad een locatiekeuze gemaakt, evenals een keuze omtrent de omvang van deze brede school. De raadscommissies hebben dit onderwerp op 11 juni jl. besproken.

Als vervolg hierop vindt op maandag 3 september 2007, aanvang 19.30 uur bij partycentrum Plok, Dijksestraat 52 in Didam een vergadering plaats van de drie gezamenlijke raadscommissies over de Brede School Didam Zuid. Deze vergadering heeft als doel om een richtinggevende uitspraak te doen over de locatiekeuze en omvang van de Brede School Didam Zuid. U kunt gebruik maken van het Burgerspreekrecht aan het begin van de vergadering. Aanmelden kan via
bredeschooldidamzuid@montferland.info of telefonisch: 0316-291382.

Met de richtinggevende uitspraak van de raadscommissies, gaat het college een raadsvoorstel Brede School Didam Zuid voorbereiden. Naar verwachting vindt besluitvorming plaats in de raadsvergadering van 20 september 2007. Via de website en het Montferland Journaal wordt u hierover geïnformeerd.

U bent van harte welkom op maandag 3 september 2007 bij partycentrum Plok om deze vergadering over de Brede School Didam Zuid bij te wonen en om eventueel aan het begin van de vergadering uw mening te vertellen over dit agendapunt.