RTL Group

Beau en 'Postcodeloterij: Deal Or No Deal' vanaf maandag bij RTL 5

Vanaf maandag 3 september is Postcode Loterij: Deal Or No Deal dagelijks bij RTL 5 te zien. Bij deze spannende spelshow draait alles om lef, strategie en de kunst om op het juiste moment een deal te sluiten en de hoofdprijs van 250.000 euro in de wacht te slepen. Presentator Beau van Erven Dorens helpt met zijn kenmerkende humor de kandidaat en stelt ze voor de prangende vraag: deal or no deal?

Twintig kandidaten, elk met een doos met daarin een onbekend geldbedrag. Degene die het snelste de openingsvraag goed beantwoordt, mag proberen dozen weg te spelen. De bank doet dan een bod en dan is het aan de kandidaat om of dit bod te accepteren, of om juist verder te spelen. Wie heeft er stalen zenuwen en genoeg lef om tot het uiterste te gaan tot er nog twee dozen over zijn? Want dan volgt de ultieme vraag: ingaan op het definitieve bod van de bank of kiezen voor de inhoud van de eigen doos? Daarnaast wordt in elke aflevering de winnende dagpostcode van de Postcode Loterij bekend gemaakt. Postcode Loterij: Deal Or No Deal is de afgelopen jaren in meer dan 25 landen dé kijkcijferhit onder de spelshows.

Uitzending: wekelijks, vanaf maandag 3 september, tussen 18.55 uur en 19.25 uur bij RTL 5.

Website: http://www.rtl.nl/dealornodeal

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl