RTL Group

Late Night Talkshow 'JENSEN!' spectaculair van start bij RTL 5

O.A. MET MATT DAMON, LARRY FLINT, HUGH HEFNER, HANS KLOK EN MICHAEL MOORE

RTL 5 start maandag 3 september weer met de Amerikaans getinte late night talkshow 'JENSEN!'. Robert Jensen, die vooral bekend staat om zijn eigen manier van interviewen, gaat een spectaculair nieuw seizoen tegemoet. Zo reist hij af en aan naar de States voor één op één gesprekken met de groten der aarden en bezoekt hij de verschillende sets van de meest succesvolle Amerikaanse series. Maar ook de Nederlandse tv-sterren houden deze serie de rode bank weer warm. Bovendien is er komend seizoen meer ruimte voor human interest-verhalen.

Steracteur Matt Damon is de eerste in rij van deze nieuwe reeks 'JENSEN!'. In mum van tijd onthult hij aan Jensen een paar juicy details over zijn beste stervrienden George Clooney en Brad Pitt. Over de grens gaat Jensen onder andere in gesprek met de politiek en maatschappelijk geëngageerde schrijver, tv- en filmmaker Michael Moore en heeft tevens een interview met Larry Flint, die onder meer het omstreden blad Hustler uitgeeft. Ook brengt hij een bezoek aan de bejaarde womanizer Hugh Hefner, die al jaren met vele vrouwen in zijn luxueuze Playboy Mansion woont. In Las Vegas zoekt Jensen illusionist Hans Klok op die daar met zijn eigen show en 'assistent' Pamela Anderson The Strip op zijn grondvesten doet schudden.

Op de set van de bloedstollende serie 'Prison Break' ontmoet Jensen de meest felbegeerde vrijgezel van dit moment en hoofdrolspeler van de serie Wentworth Miller en zijn tegenspeler Dominic Purcell. En tijdens de opnames van 'Bones', één van de bestbekeken buitenlandse series in Nederland, heeft 'mister late night' een onderonsje met hoofdrolspeelster Emily Deschanel. Daarmee is 'JENSEN!' ook dit nieuwe seizoen meer dan de moeite waard.

Uitzending: dagelijks, vanaf maandag 3 september om 22.30 uur bij RTL
5.

Website: www.rtl.nl/jensen

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Peters, Communicatie RTL Nederland via tel. 035 - 6718971 of eva.peters@rtl.nl U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.