Provincie Limburg

Persberichten

Onderhoudswerkzaamheden provinciale weg N595 ter hoogte van Schoonbron

De Provincie Limburg gaat van maandag 3 september tot en met donderdag 7 september 2007 aan de provinciale weg N595 van Valkenburg naar Wittem, tussen Schin op Geul en Etenaken constructief onderhoud plegen. De werkzaamheden starten op maandag 3 september 20.00 uur en zullen duren tot en met donderdagochtend 7 september 2007 om 05.00 uur. De werkzaamheden vinden plaats in de nachtelijke uren tussen 20.00 uur en 05.00 uur. Overdag kan het verkeer via de normale provinciale weg weer door rijden.

Van 3 tot en met 7 september is de provinciale weg van 20.00 uur tot en met 05.00 uur voor verkeer in beide richtingen afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Klapstraat Breulsweg Frombergerweg Scheumerweg Ransdalerweg Mareheiweg Termaar Krekelbos Tolhuisstraat Breeweg en v.v. Het vrachtverkeer wordt via Gulpen en Margraten omgeleid. Ook de lijndienst Veolia zal gebruik maken van de omleidingroute. Zij zet kleinere busjes in. Fiets/bromfietsverkeer blijft gedurende de volledige periode in beide richtingen mogelijk. Het Esso Tankstation en Camping Schoonbron zijn gedurende de uitvoering van de werkzaamheden via de Ransdalerweg bereikbaar.

De werkzaamheden bestaan uit het frezen en aanbrengen van nieuw asfalt en nieuwe belijningen.

Door weersomstandigheden is het mogelijk dat de werkzaamheden worden uitgesteld. Mocht deze situatie zich voordoen dan wordt dit tijdig doorgegeven.

28-8-2007 10:24