Provincie Zeeland

Persberichten

30-08-2007: Tijdelijke verkeershinder Kloosterzande - Vogelwaarde

Van maandag 3 september tot en met vrijdag 14 september 2007 voert de Provincie Zeeland onderhoudswerk uit aan de N688, Kloosterzande - Hengstdijk - Vogelwaarde tussen de bebouwde kom Kloosterzande en Vogelwaarde. Hierbij worden de betreffende weggedeeltes afgesloten voor al het verkeer, met uitzondering van (brom)fietsers.

Omleiding

Tijdens de uitvoering wordt het verkeer omgeleid en zijn de omleidingroutes met borden aangegeven. Het verkeer volgt de omleiding via de N689 ( Hulsterweg) en de N290. (de N290 was voorheen de N60 en de N61).

Werk in fasen

De werkzaamheden aan de hoofdrijbaan bestaan uit het uitvoeren van reparaties en het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag. De weg krijgt nieuwe strepen en het fietspad wordt gerepareerd. Tussen km 3.5 en km 4.9 brengt men op het fietspad een oppervlakbehandeling aan.

De werkzaamheden aan de hoofdrijbaan worden gefaseerd uitgevoerd namelijk bebouwde kom Kloosterzande - Hengstdijk (Plevierstraat) en Hengstdijk (Plevierstraat) - bebouwde kom Vogelwaarde.

Voor de bereikbaarheid van aangrenzende percelen is het niet te voorkomen dat door deze werkzaamheden enige hinder ontstaat. Er zal echter zoveel mogelijk worden gedaan om overlast voor omwonenden en bedrijven tot een minimum te beperken.

30 augustus 2007, Amanda Slabbekoorn-Flohr, (0118) 631857,