Gemeente Rhenen


Asfaltering Cuneraweg/Lijnweg

Vanaf 3 september tot en met 15 september 2007 voert de provincie Utrecht wegwerkzaamheden uit op de Cuneraweg en Lijnweg (N233), tussen hectometerpaal (hmp.) 6,200 en hmp. 10,100. De werkzaamheden vinden plaats op de hoofdrijbaan tussen rotonde oostelijke rondweg en het kruispunt Lijnweg, Achterbergsestraatweg en Bergweg.

Voor de werkzaamheden moet de weg worden afgesloten. Dat gebeurt in de avonden en nachten tussen 19.00 en 06.00 uur de volgende ochtend. In het weekend van zaterdag 8 t/m maandag 10 september wordt er niet gewerkt.

De werkzaamheden bestaan in grote lijnen uit het verwijderen van markeringen, het verwijderen van de asfaltdeklaag door frezen, het aanbrengen van een nieuwe deklaag en van nieuwe markeringen, volgens de laatste, uniforme richtlijnen

Tijdens de werkzaamheden s avonds en s nachts wordt het verkeer als volgt omgeleid:

* Verkeer uit de richting Veenendaal via de Veenendaalsestraatweg (N416), Rijksstraatweg/Utrechtsestraatweg (N225) en Zwarteweg/Lijnweg (N233).

* Verkeer uit de richting Rhenen wordt omgeleid in de omgekeerde richting.

Aanwonende kunnen hun perceel tijdens het verwijderen van de markering en het frezen van het asfalt normaal bereiken. Alleen bij het aanbrengen van de nieuwe deklaag is dit gedurende een korte periode (anderhalf uur) niet mogelijk.

Voor nadere informatie over de werkzaamheden is Herman Legemaat van de provincie Utrecht, tel. 030-6980647, het aanspreekpunt.