Lidy Hartemink van Univé Zorgverzekeringen maakt belofte waar

03/09/2007 11:11


Univé Verzekeringen


Uitnodiging aan vrouwelijke managers met ambitie

Lidy Hartemink van Univé Zorgverzekeringen maakt belofte waar
Inschrijving coaching vrouwelijk managers van start

Alkmaar - Bij haar verkiezing tot Vrouwelijk manager van het jaar 2007 heeft Lidy Hartemink de toezegging gedaan vijf vrouwen te coachen naar een directie/bestuursfunctie. Deze week start de aanmelding voor kandidaten.

Lidy Hartemink omschrijft haar benoeming als een soort ambassadeursfunctie om vrouwen te stimuleren door te groeien naar topposities. "Ik wil daarom vijf vrouwelijke managers met ambitie gaan coachen. Ze moeten aantoonbaar op weg zijn naar de top in de gezondheidszorg. Het zou geweldig zijn wanneer ze volgend jaar zeggen dat dit programma hun zelfvertrouwen heeft bevorderd en dat ze geleerd hebben hoe ze gezond moeten blijven in een toppositie. Of dat ze simpelweg beter keuzes hebben leren maken. Bij Univé hebben we een talentprogramma. Met de vijf te selecteren vrouwen, wil ik een dergelijk traject inslaan en vind het fantastisch dat het bestuur van Univé heeft toegezegd dit programma te faciliteren.".

In samenwerking met Intouch (Limmen NH) is voor de coaching een speciaal programma ontwikkeld met workshops, coachinggesprekken in groepsverband en persoonlijke begeleiding.
Om in aanmerking te komen voor het traject moeten de deelneemsters voldoen aan de criteria:
- werkzaam in de gezondheidszorg
- meerdere jaren ervaring in een hogere managementfunctie
- aantoonbare ambitie om een directie- of bestuursfunctie te gaan bekleden.
en natuurlijk tijd en prioriteit willen geven aan dit programma.

Lidy Hartemink nodigt geïnteresseerden uit om vóór 17 september 2007 hun aanvraag met motivatie te sturen naar:
Univé Zorgverzekeringen
Postbus 276, 1800 BJ Alkmaar.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Rachel Broere (r.broere@unive.nl).

Over Univé
Univé Verzekeringen is een coöperatieve verzekeraar en werkt zonder winstoogmerk. Univé biedt brand-, zorg-, schade- en levensverzekeringen tegen concurrerende premies. Univé is onderdeel van Univé-VGZ-IZA-Trias (UVIT). Samen behartigen zij de belangen van ruim 4,2 miljoen zorgverzekerden en 800.000 schadeverzekerden. Meer informatie over Univé vindt u op www.unive.nl.

EINDE PERSBERICHT

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.unive.nl