Persberichten Rijn & Venen, 10.35 uur

Utrecht, 03-09-2007

Been bekneld

ABCOUDE Op het Raadhuisplein is maandagmorgen een 40-jarige vrouw uit Bergen op Zoom gewond geraakt toen ze bekneld raakte tussen een vrachtwagen en aanhanger. Omstreeks 02.50 uur wilde een vriend van de vrouw zijn vrachtauto op het Raadhuisplein aan de aanhanger koppelen. De vrachtwagen schoot te snel naar voren, de vrouw stond er nog tussen in. Ze raakte met haar been bekneld tussen de vrachtwagen en aanhanger. Toen ambulancepersoneel ter plaatse was, is de vrachtwagen naar achteren gereden en de vrouw uit haar benarde positie bevrijd. Ze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Overval

WOERDEN - Op het Kerkplein is zondag 2 september een medewerkster van een horecagelegenheid overvallen.

Omstreeks 11.45 uur was de medewerkster aan het werk in de gelegenheid.

Plotseling kwam een man binnengelopen. Hij kwam op de medewerkster af en gebruikte fysiek geweld omdat hij geld wilde. De man heeft buit meegenomen en is daarna lopend vertrokken richting de Kazernestraat. Daar stond nog een tweede man, mogelijk een medeverdachte. De mannen zijn samen het centrum uitgelopen.

Signalement: man tussen de 25 en 30 jaar oud, licht getinte huidskleur, bruin krullend haar, bruine ogen. Droeg een spijkerbroek en donkere trui.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen, bijvoorbeeld kerkgangers die daar rond die tijd hebben gelopen, zich te melden bij de politie van het district Rijn & venen, via tel: 0900-8844. Anoniem kunt u bellen met 0800-7000.

Autobrand

OUDEWATER - Op een parkeerplaats aan de Dijkgraaflaan is zondag 2 september omstreeks 01.30 uur een auto uitgebrand. Vermoedelijk is het voertuig, dat daar al enkele weken geparkeerd stond, in brand gestoken. De politie doet daar onderzoek naar en is op zoek naar getuigen die meer gezien of gehoord hebben. hen wordt verzocht contact op te nemen met de politie van het district Rijn & Venen, via tel: 0900-8844. Anoniem bellen kan ook; 0800-7000.