Ingezonden persbericht


augustus 2007

De Baja Beach Club presenteert After Work Party met spetterend miniconcert van Wolter Kroes!

Iedereen die op dinsdag vier september door de grote strandbal bij de Baja Beach Club naar binnen loopt wordt hartelijk verwelkomd door de Baja Boys en Girls en krijgt een tropische welkomstcocktail aangeboden. Vervolgens kan er voor slechts E5,- deelgenomen worden aan een heerlijk warm en koud buffet, kan er genoten worden van de tropische sfeer en een mini concert van niemand minder dan Wolter Kroes! Het is namelijk op dinsdag 4 september weer tijd voor een zomerse After Work Party. De Baja Beach Club biedt weer alle ingrediënten om een avondje lekker te ontspannen na een dag hard werken.

De After Work Party is een heus begrip geworden in het bedrijfsleven. Elke eerste dinsdag van de maand komen honderden bedrijven na het werk in de Baja Beach Club genieten van het heerlijke buffet, de beste muziek en de altijd tropische sfeer. Ook wordt er op deze avond graag gebruikt gemaakt van de mooie mogelijkheid om in een informele sfeer te netwerken. Maar de After Work Party wordt toch nog vooral gezien als een leuk uitstapje met collega's en vrienden.

Ongetwijfeld zullen ook deze maand de aanmeldingen weer binnenstromen. Wanneer mensen zich namelijk aanmelden via www.baja.nl is de entree gratis! Uiteraard kun je ook gewoon op de avond zelf naar binnen lopen, de entreekosten zijn dan E7,50. Je kunt voor maar E5,- genieten van het heerlijke, onbeperkte, warm en koude buffet.

Het beste eten, het beste drinken en het beste entertainment zullen ook deze maand van de After Work Party weer een succes maken. Met ook nog eens een mini concert van Wolter Kroes kan deze avond niet anders dan onvergetelijk worden. Kortom een avond die je niet mag missen!

Locatie:
Baja Beach Club
Karel Doormanstraat 10-12
3012 GJ Rotterdam
www.baja.nl

Datum en tijd:
Dinsdag 4 september 2007
17.00 - 00.00 uur

Entree: E7,50 Als men zich aanmeld via www.baja.nl is de entree gratis Buffet: E5,-

Uitnodiging:
Uiteraard bent u van harte welkom op deze zomerse After Work Party. Voor een vermelding op de perslijst kunt u contact opnemen met José Zevenbergen via onderstaande contactgegevens.

Voor meer informatie en beeldmateriaal:
José Zevenbergen
+31 (0)10 - 213 1180
jose@baja.nl

---- --