RTL Group

Ruim 1100 audities ingestuurd voor 'Ik Wil In 'GTST'

Sinds vorige week maandag hebben ruim elfhonderd mensen deelgenomen aan Ik Wil In GTST. Via deze actie op www.gtst.nl kan iedereen in aanmerking komen voor een rol in de populaire RTL 4-soap. Thuis voor de webcam, videocamera of telefoon nemen de kandidaten zelf hun auditie op om het vervolgens naar de site te uploaden. Dat deze rol gewild is, blijkt inmiddels uit het grote aantal inzendingen. De 700 inzendingen die technisch goed genoeg zijn en dus op de site te zien zijn, zijn al ruim 741.000 keer bekeken. Door 176.000 bezoekers van de site zijn de audities ook beoordeeld.
Het krijgen van een rol in de populaire soap is nog nooit zo gemakkelijk geweest want deze unieke kans wordt bijna op een presenteerblaadje aangeboden. Geen castingbureau, geen besloten auditie: iedereen maakt kans op een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden want alle inzendingen worden door de makers van de soap bekeken.

Grote vraag is: Wie staat er straks tussen de acteurs uit Goede Tijden, Slechte Tijden en ziet zijn acteerdroom uitkomen?

Uitzending: RTL 4, elke werkdag tussen 20.00 en 20.30 uur.

Website: GTST

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne van der Klugt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl