Ingezonden persbericht


Tele2 Zakelijk sluit contract met AVR - Van Gansewinkel

Amsterdam, 4 september 2007. Tele2 Zakelijk maakt bekend dat het een contract voor onbepaalde tijd heeft gesloten met het integrale afval en milieuconcern AVR - Van Gansewinkel voor de levering van spraak- en datadiensten. Tele2 Zakelijk koppelt in totaal 80 locaties van AVR - Van Gansewinkel in Nederland en België tot een Virtual Private Network (IP VPN) en beheert op deze locaties het lokale netwerk. Bovendien verzorgt Tele2 Zakelijk het telefonieverkeer voor 3.500 werkplekken. Op basis van een looptijd van 5 jaar, zal de contractwaarde naar schatting 7 miljoen euro vertegenwoordigen.

"Het contract is uniek op het gebied van flexibiliteit en looptijd," verklaart Bram Smits, directeur zakelijke markt. "AVR - Van Gansewinkel zocht naar een passende oplossing voor haar complete spraak- en dataverkeer. Met de schaalbare dienstverlening van Tele2 Zakelijk kunnen zij eenvoudig nieuwe locaties toevoegen of verhuizen."

Fred Peters, ICT Directeur AVR - Van Gansewinkel: "Door het aangaan van deze flexibele overeenkomst voelen wij ons de komende jaren gesterkt in onze ambitie om het aantal locaties van ons bedrijf verder te laten toenemen. Wij hebben in Tele2 Zakelijk dan ook de juiste partner gevonden."


- End -

Over Tele2 Zakelijk
Tele2 Zakelijk is de handelsnaam van Versatel Nederland B.V. Tele2 Zakelijk is de nieuwe naam van een doorgewinterde aanbieder van zakelijke telecommunicatieoplossingen. De naam koppelt de zakelijke expertise van Versatel aan het solide en internationale moederbedrijf Tele2. Die combinatie maakt Tele2 Zakelijk in haar segment, qua omvang en daadkracht, één van de grootste telecomaanbieders in Nederland. Tele2 Zakelijk biedt breedbandige spraak-, data- en internetdiensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. Tele2 Zakelijk klanten profiteren van eenvoudige en betaalbare diensten van topkwaliteit. Meer nieuws en informatie zijn verkrijgbaar via www.tele2zakelijk.nl en/of www.tele2.nl

Over AVR - Van Gansewinkel
De combinatie AVR - Van Gansewinkel, opgericht in 2007, staat voor integrale afvaldienstverlening en betrouwbare milieuoplossingen in negen Europese landen. Als specialist in het inzamelen, overslaan, recyclen en verwerken van alle soorten afval leveren de ruim 6.000 medewerkers dagelijks dé oplossing voor zeer uiteenlopende afvalvraagstukken van klanten. AVR - Van Gansewinkel staat voor een duurzame relatie met klanten, leveranciers en de samenleving.

Contact Tele2 Zakelijk
Remco Meerstra
Corporate and Business Communications Executive
Tel: +31-20-750-1804
E-mail: remco.meerstra@tele2.com

Contact AVR ­ Van Gansewinkel
Marc Ruis
Woordvoerder
Tel: +31-40-294-4455
E-mail: marc.ruis@vangansewinkel.com


---- --