persbericht

Utrecht, 4 september 2007

Concerndirectie Wessanen ondergaat wijziging

Koninklijke Wessanen nv maakt bekend dat Niels R. Onkenhout, lid van de Concerndirectie en President van de Europese activiteiten, per 31 december 2007, de einddatum van zijn vierjarige arbeidsovereenkomst, het concern verlaat om zijn carrière elders voort te zetten.

Ad Veenhof, President en CEO van Wessanen, zal de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de Europese activiteiten met speciale aandacht voor de merk- en distributieactiviteiten in het segment gezonde voeding. De heer Fred Alkemade, Executive Vice President Strategy & Business Development, zal de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de overige Europese activiteiten in de segmenten vriesproducten en Premium Taste.

Ad Veenhof: "Namens de Concerndirectie wil ik Niels bedanken voor zijn bijdrage aan de transformatie van onze organisatie in de afgelopen vier jaar en met name voor zijn leiderschap in een periode van ingrijpende veranderingen bij onze Europese activiteiten. Wij wensen hem alle succes voor de toekomst."

Na het vertrek van Niels Onkenhout zal de Concerndirectie van Wessanen uit drie leden bestaan: Ad H. Veenhof, CEO van Koninklijke Wessanen en President van de Europese activiteiten, Han Wagter, CFO, en K. Richard Lane, directielid en President van de Noord-Amerikaanse activiteiten.

Concerndirectie
Raad van Commissarissen
Koninklijke Wessanen nv

Voor meer informatie neemt u contact op met Mirjam Witteman; telefoon: 020 575 40 85; e- mail: corporate.communications@wessanen.com
Chamber of Commerce . Amsterdam 33145851

Corporate Communications Beneluxlaan 9 . P.O. Box 2635 3500 GP Utrecht . The Netherlands t +31 (0)30 298 88 31 . f +31 (0)30 298 88 16 corporate.communications@wessanen.com www.wessanen.com


---- --