Ingezonden persbericht


Persbericht

Dyanne basics-collectie groot succes!

Totaal 50.000 stuks verkocht in 1 week tijd!

Amsterdam, 4 september 2007 ­ De start van de DYANNE basics-collectie is een geweldig succes. Al op de eerste verkoopdag kwamen veel klanten speciaal naar C&A voor de DYANNE basics. Gelukkig is de samenwerking met Dyanne niet eenmalig: medio november komt er weer een nieuwe collectie voor dames.

Overweldigend

Uiteraard hadden Dyanne Beekman en C&A vertrouwen in een goede verkoop van de collectie, maar de reacties zijn echt overweldigend. De verkoop is dan ook fantastisch; in een week tijd zijn er 50.000 stuks verkocht! Zowel DYANNE.nl als C&A krijgen veel e-mails van klanten die op zoek zijn naar een specifiek kledingstuk uit de collectie. Ook is er veel vraag naar een XL-collectie voor dames.

Nieuwe collectie

De DYANNE basics-collectie is continue aanwezig bij C&A; iedere 6 tot 8 weken komt er een compleet nieuwe collectie met up-to-date fashion basics. Medio november volgt de nieuwe collectie van Dyanne Beekman.

DYANNE basics: puur, bewust, persoonlijk en kwaliteit!

Met de basics-collectie onderstreept Dyanne Beekman haar visie dat elke vrouw er goed uit kan zien met de juiste basics. De collectie bestaat uit fashion basics die onderling goed te combineren zijn tot een stylish verantwoorde outfit voor elke gelegenheid. Een goede kwaliteit en een scherpe prijs zijn voor Dyanne van essentieel belang om dit toereikend te maken voor elke vrouw; daarom zijn de DYANNE basics exclusief verkrijgbaar bij alle 116 C&A-filialen in Nederland.

Meer informatie

Voor meer informatie over Beekman (imago) Styling en Dyanne Beekman kunt u contact opnemen met Beekman (imago) Styling: +31 (0)35 692 13 53 of info@beekmanstyling.com. Kijk voor meer informatie ook op DYANNE.nl.

Voor meer informatie over C&A kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie, Paulien Straeter +31 (0)20-5106000. Voor samples kunt u terecht bij de afdeling Fashion PR, Anne Feikje Weidema +31 (0)20-5106000.