Ingezonden persbericht


Persbericht:

Toename van de vraag naar flexibel inzetbaar personeel leidt tot de inzet van twee nieuwe landingspagina's.

De nieuwe arbeidsmarkt volgens Dutch Banking Partners

Flexibilisering staat aan de basis van een uitdagende en afwisselende carrière 's-Hertogenbosch, 3 september 2007 - Medewerkers vragen zelf om flexibiliteit op het gebied van opdrachtacceptatie, een nieuwe baan, de manier én het tempo waarin men zich ontwikkelt. Men wil niet zonder meer geïdentificeerd worden met een bedrijf of collega's. Erkenning en herkenning van de geleverde prestaties staan voorop. Dutch Banking Partners bouwt mee aan een gezonde carrière. Dankzij voortdurende begeleiding van onze medewerkers krijgt de klant direct inzetbaar, kwalitatief hoogwaardig personeel. Onze aanpak blijkt uniek te zijn en daarom breiden wij ons wervingskanaal uit met:

werkenbijeenbank.nl en werkenindeverzekeringen.nl

Naast de eigen website heeft Dutch Banking Partners twee nieuwe landingspagina's voor de invulling van de vraag van opdrachtgevers voor de Werving & Selectie en voor de eigen detacheringspool.

"De éne persoon heeft meer het karakter voor een vaste baan op een vaste stek, de ander houdt van verandering. Om de paar maanden een "nieuwe" uitdaging. Daarom kan recruitment (voor onze eigen medewerkers) en werving & selectie (medewerker voor onze klanten) goed worden gecombineerd. Deze nieuwe sites bieden wij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging een nieuwe stap in een bancaire- of verzekeringscarrière" aldus Harold Schiller en Floris van der Heijden beiden verantwoordelijk voor HRM binnen Dutch Banking Partners. Over Dutch Banking Partners

Dutch Banking Partners levert 'Groei en Continuïteit' aan banken en verzekeraars voor de Front, Mid- en BackOffice door middel van Detachering, Training & Coaching en Werving & Selectie. Dutch Banking Partners heeft momenteel ruim 70 mensen gedetacheerd en heeft een groeiambitie van 150 fte eind 2008. De Dutch Banking Professionals zijn inzetbaar voor de functies binnen het particuliere en zakelijke segment, als ook voor bedrijfsmanagement, kortom, de gebieden debet, credit, schade, leven en zorg). Enthousiasme, drive en passie maken Dutch Banking Partners wie zij zijn. Een gedreven innovatieve dienstverlener die bouwt op kwaliteit en die de mensen de ruimte geeft voor opleiding en ontwikkeling waardoor zij in balans kunnen leven!

Het onderscheid is voelbaar!

Dutch Banking Partners
Pettelaarpark 114

5216 PS 's-Hertogenbosch

Contactpersoon: Jurriaan Brusse
T 073 615 44 70
www.dutchbankingpartners.nl


---- --