GUM 'N ASBAG: WINNAAR INNOVATIE AWARD 2007 Publiekskeus nr. 1

04/09/2007 17:41



Ronald Heister Public Relations



Trendy sigaretten- en kauwgomverslinder onder Nederlanders meest handige hulpmiddel!

De razend populaire sigaretten- en kauwgomverslinder Gum 'n Asbag is door het publiek uitgeroepen tot winnaar van de 'Dit is Handig Innovatie Awards 2007'. In de categorie 'Handige Logistiek' scoorde de kleurige en handige Gum 'n Asbag de meeste stemmen voor deze prestigieuze publieksprijs. "En terecht" zegt Anna John, de trotse importeur uit Amsterdam. "Want aan volle asbakken, peuken bij de bushalte en kauwgom op de stoep, aan tafel of stoel maakt de Gum 'n Asbag voorgoed een einde. Klein, maar irritant, onhygiënisch en zelfs chemisch afval als peuken en kauwgomresten behoren met de Gum 'n Asbag voorgoed tot het verleden.''

Anna John: "De Gum 'n Asbag is een nieuwe trendy gadget waarin peuken, kauwgomresten en ander klein afval probleemloos opgeborgen kan worden in de broekzak, binnenzak van een colbert of in de handtas. Doordat de Gum 'n Asbag luchtdicht is, dooft een nog brandende peuk binnen enkele seconden zonder dat er onaangename geuren vrijkomen. Het is de nieuwste rage uit Japan waar de, op een portemonneetje lijkende, Gum 'n Asbag voor een schoon straatbeeld zorgt. Nu kan iedereen in Nederland er ook een bij zich dragen. Handig als straks het rookverbod ingaat!''

Bij elke Gum 'n Asbag wordt een bundeltje folies meegeleverd waarin kauwgomresten kunnen worden gewikkeld. Een volle Gum 'n Asbag is in een handomdraai in de prullenbak geleegd. De Gum 'n Asbag is wasbaar en kan zo keer-op-keer gebruikt worden.

De Gum 'n Asbag is een geweldig relatiegeschenk. Zo is het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemend (MVO) bedrijfsleven en verschillende overheden geïnteresseerd en gecharmeerd van de eenvoudige oplossing die Gum 'n Asbag biedt. En biedt het de perfecte oplossing voor het naderende rookverbod in de horeca.

Meer weten? Kijk op www.gumnasbag.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.gumnasbag.nl/


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (