Mensen met Alzheimer en dementie lokaliseren via het Internet


Met het MobileTrack PeopleCare pakket personen met Alzheimer en dementie via het Internet met de thuiscomputer traceren en lokaliseren

ZOETERMEER, 20070904 -- De PeopleCare, ook in de volksmond "Zorgriem" genoemd, is speciaal ontwikkeld vanuit de vraag uit de markt betreffende Alzheimer en dementie. Diverse onderzoeken en praktijktesten zijn hier vooraf gegaan om de PeopleCare pakket te optimaliseren.

Het apparaat heeft dezelfde GPS en GPRS technologie als de populaire PeopleTracker, echter zonder spreek-luister verbinding. Door gebruik te maken van de nieuwste GPS technologie is de PeopleCare licht en klein van formaat zodat het bijvoorbeeld kan worden bevestigd aan een riem van een persoon.

Speciaal voor consumenten is er een totaalpakket ontwikkeld waarbij men via het Internet een persoon kunt traceren en lokaliseren met de eigen thuiscomputer. Het totaalpakket is kant-en-klaar, eenvoudig en direct inzetbaar.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om gebruik te maken van een gespecialiseerde 24 x7 Zorgalarmcentrale & Meldkamer zodat in het geval van calamiteiten men gewaarborgd is van zorg, welzijn en bereikbaarheid.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u telefonisch (079-3716187) of via email (info@mobiletrack.nl) contact opnemen met MobileTrack.

Over MobileTrack BV

MobileTrack is een belangrijke speler in Location Based Services (LBS) en Track & Tracé oplossingen op basis van GPS, RFID en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracé gerelateerde diensten. MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl





MobileTrack