Autonomy ZANTAZ introduceert nieuwe Digital Safe


Eerste archief dat geschikt is voor alle informatiebronnen, inclusief geluidsmateriaal

NIEUWEGEIN, 20070904 -- ZANTAZ, onderdeel van Autonomy en specialist op het gebied van content archiving, e-discovery en proactief Information Risk Management (IRM), introduceert een nieuwe versie van het product Digital Safe. Digital Safe is de archiveringsoplossing van ZANTAZ die op SaaS-basis wordt aangeboden. De nieuwe versie van Digital Safe is het resultaat van de acquisitie van ZANTAZ door Autonomy eerder dit jaar.

Autonomy ZANTAZ integreert Digital Safe met Autonomy's Intelligent Data Operating Layer (IDOL) en de IDOL spraaktechnologieën. Hierdoor bevat Digital Safe nu uitgebreide mogelijkheden voor proactief informatiemanagement. IDOL begrijpt de context van informatie en automatiseert de verwerking en analyse van alle informatie afkomstig uit meer dan vierhonderd databronnen en in meer dan honderd talen. Dankzij de integratie met IDOL kunnen ZANTAZ-gebruikers snel en gemakkelijk waardevolle patronen in de informatie uit het archief herkennen.

Dankzij de IDOL spraaktechnologie, maakt Digital Safe het nu mogelijk om alle opgenomen telefoongesprekken te archiveren en de data doeltreffend te analyseren en te verwerken. Met het oog op wet- en regelgeving is dit noodzakelijk. Tevens biedt het mogelijkheden voor risk management en kwaliteitsmetingen.

"Digital Safe is één van de juwelen die we aan de acquisitie van ZANTAZ te danken hebben", aldus Victor Cohen, General Manager Noord-Europa bij Autonomy. "Autonomy kan Digital Safe onder andere versterken met technologieën voor spraakanalyse, waardoor het product ook in de toekomst aan de groeiende vraag van klanten voldoet."

Als de facto standaard voor wetgevers, opsporings- en beveiligingsbedrijven en ondernemingen biedt ZANTAZ Digital Safe een schaalbare, hosted archiveringsdienst, waarmee gebruikers de opslag en het beheer van hun e-mails, bijlagen, Instant Messages en andere ongestructureerde documenten aan een betrouwbare partij kunnen uitbesteden. Digital Safe op basis van SaaS is de meest schaalbare en veilige proactieve Informatie Risk Management oplossing. De oplossing slaat meer dan vijf petabytes aan content op en archiveert iedere twee manden meer dan één miljard nieuwe berichten. Iedere maand worden gemiddeld twaalfhonderd audits uitgevoerd op de content die opgeslagen ligt in Digital Safe, wat resulteert in de productie van ongeveer 1,5 terabyte aan data in het formaat dat noodzakelijk is bij rechtzaken. Momenteel heeft Digital Safe zestien miljard berichten opgeslagen en worden ieder uur één miljoen bestanden verwerkt.





Autonomy