Decor 1 tegen 100 ingevuld met de LED tubes van Bright


Bright Corporate Event Light voorziet decor van VersaTUBES

ALMERE, 20070904 -- 1 tegen 100, het spelprogramma van de Nationale Postcodeloterij, is vanaf dit seizoen te zien op RTL4. Caroline Tensen presenteert dit spelprogramma en Bright Corporate Event Lighting is verantwoordelijk voor het vele creative light wat er gebruikt wordt in dit geheel nieuwe decor. Op zondag 2 september is de eerste uitzending geweest. Wekelijks is dit programma te zien op zondagavond om 21:20 uur op RTL4.

Bright verzorgt tijdens deze uitzendingen de weergave van al het creative light op de door Bright geinvesteerde VersaTUBES van Element Labs. De enorme waaier aan lichtkleuren en de mogelijkheid om met video te visualiseren maakt dit decor uniek. Deze VersaTUBES met een ongekende mogelijkheid aan kleuren kan zowel video -als datacontent weergeven.

Om het gat te dichten tussen licht en video investeert en specialiseert Bright alleen in die apparatuur die geschikt is voor deze segmenten en door deze specialisatie is Bright in staat om innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen te bieden. De tubes kunnen in frames worden ingezet als decor en hebben een graphics achergrond voor het accenturen voor decor en projectiewanden.
Voor meer informatie over Bright kunt u bellen naar: 036-5387261 of een bezoek brengen aan onze website: www.brightonline.eu





Bright Corporate Event Lighting