Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bezoek 'Goodbye Bafana' en steun Artsen Zonder Grenzen

Dinsdag 4 september, Louis Hartlooper Complex

Op dinsdag 4 september kunt u het werk van Artsen Zonder Grenzen steunen in het Louis Hartlooper Complex door de film 'Goodbye Bafana' te bezoeken! De volledige opbrengst van deze filmvoorstelling wordt gedoneerd aan deze onafhankelijke medische noodhulporganisatie.

'Goodbye Bafana' vertelt het waargebeurde verhaal van de racistische Zuid-Afrikaanse gevangenisbewaker James Gregory (Joseph Fiennes), die de opdracht krijgt een belangrijke gevangene te bewaken op Robben Island. Gedurende twintig jaar groeit er een band tussen de twee mannen, ondanks de donkere huidskleur van de gevangene, die Nelson Mandela (Dennis Haysbert) is. De film won de Vredesprijs op de Berlinale van 2007 en werd genomineerd voor een Gouden Beer.

Artsen zonder Grenzen helpt wereldwijd mensen, ongeacht hun afkomst, religie of politieke overtuiging. Door eigen artsen, verpleegkundigen en andere specialisten te sturen kan Artsen zonder Grenzen zo snel en effectief mogelijk hulp verlenen aan slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën. Samen met medewerkers uit de landen zelf geven zij directe steun aan de bevolking. Steun op uw beurt Artsen Zonder Grenzen en reserveer alvast uw kaartje voor deze voorpremière!

Dinsdag 4 september, 19.00 uur.
Entree: ¤ 7,50. Louis Hartlooper Complex, Tolsteegbrug 1, Utrecht. Reserveren: 030-2320450.

Bij voorbaat hartelijk dank voor publicatie!

Met vriendelijke groet,

Kim van der Meulen

Publiciteit
Louis Hartlooper Complex
Tolsteegbrug 1
3511 ZN Utrecht
T: 030 2320452
F: 030 2320451
www.hartlooper.nl