Persbijeenkomst Sailtron/Garmin tijdens Hiswa

Geachte redactie,

Op dinsdag 4 september a.s. organiseert Sailtron/Garmin een persbijeenkomst ter gelegenheid van de introductie van de GPSMAP 5000-serie in Nederland. Dit zijn de topmodellen in de vorig jaar door Sailtron/Garmin geïntroduceerde Marine 2007-lijn van GPS plotters, GPS plotter fishfinders en fishfinders. Deze slanke, stijlvolle GPS-plotters zijn de eerste watersport-plotters van Garmin waarbij het toetsenbord is vervangen door een multifunctioneel touchscreen. Daardoor zijn ze nog gemakkelijker te bedienen - ook bij slecht weer - en zijn ze bestand tegen de meest onstuimige omstandigheden op het water. Wij informeren u graag over deze nieuwe topmodellen en nodigen u uit om zelf met deze systemen te werken.

De bijeenkomst vindt plaats tijdens de Hiswa te Water op het Sailtron-demoschip, Marina Seaport te IJmuiden, steiger D, ligplaats 5. De persbijeenkomst begint om 11.00 uur en we nodigen u na afloop uit voor een informele lunch.

Op dezelfde locatie is Sailtron/Garmin tijdens de gehele Hiswa te Water (4 t/m 9 september 2007) te vinden, met onder andere iedere dag een mini-seminar over navigatiesystemen. Op het beneden- en het achterdek van de Sailtron-demoschip is er bovendien gelegenheid om alle nautische producten van importeur Sailtron uit te proberen.

Graag horen we of u geïnteresseerd bent om naar deze persbijeenkomst te komen. U kunt zich aanmelden op de website van ons PR-bureau MCS: www.mcsonline.nl/pers. Aanmelden kan ook door een e-mail te sturen naar info@monogram.nl, of even te bellen met MCS, tel: 023 56 28 208. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving.

Met vriendelijke groeten,
Sailtron/Garmin (Nederland)
Paul van Ginneke