Gemeente Almelo

Centrumkermis en Aa-dagen (4-9 september)

24 augustus 2007 - De Almelose binnenstad staat van dinsdag 4 tot en met zondag 9 september weer volledig in het teken van de centrumkermis en de Aa-dagen. Met live muziek, de kermis, een vrijmarkt en met speciale activiteiten voor kinderen. U kunt zes dagen lang genieten van spectaculaire en iets minder spectaculaire attracties en het overvolle programma van de Aa-dagen. En voor de jonge kinderen is natuurlijk de draaimolen het allerfijnst! Daarnaast vindt u gezellige terrassen op het kermisterrein.

Ook dit jaar is een 'mistery guest' uitgenodigd om de openingshandeling te verrichten. Heeft u een lichamelijke of verstandelijke handicap? Kom dan op donderdagmiddag naar de kermis. De attracties draaien die middag op aangepaste snelheid. Mede door de vrijwillige medewerking van de exploitanten heeft u een onvergetelijke middag. Wel even vooraf aanmelden bij het team Markt en Haven (0546) 54 13 70.

De draaimolen blijft bij veel kinderen favoriet

Maximale ritprijs en kortingsbonnen
Om de kermis betaalbaar te houden is de maximale ritprijs ook dit jaar vastgesteld op 1,50 (met uitzondering van de vier grote attracties: Samba Balloon, Booster, Superstar en Kick Down). Daarnaast bieden de kermisexploitanten kortingsbonnen aan met een waarde van 38,00. U kunt de kortingsbonnen hiernaast downloaden of uit de folder knippen die huis-aan-huis is verspreid. De sfeer op het kermisterrein is goed omdat scooters en fietsen niet toegelaten worden. Hiervoor is gratis stalling aanwezig.

Zie ook:

* kortingsbonnen

* programma en plattegrond

* alles over de kermis