BedrijfsautoRAI

Uitbreiding verhuurvloot Combi Cargo Bedrijfswagenverhuur B.V.

(9/4/2007)
Onlangs heeft verhuurmaatschappij Combi Cargo Bedrijfswagenverhuur te Gorinchem de laatste zes DAFâs uit een serie van tien nieuwe FT XF105.410 trekkers in gebruik genomen. Daarnaast zijn er in 2007 nog vier bakwagens DAF FA CF75.250 en 2 trekkers FT CF85. 410 aan de vloot toegevoegd.
Het merendeel hiervan betreft uitbreiding van de ruim 100 voertuigen tellende verhuurvloot. Hiermee is Combi Cargo een van de grotere truckverhuurbedrijven van Nederland. Vanwege de oplopende levertijden heeft Combi Cargo tijdig nieuw materiaal besteld, te weten 19 nieuwe DAFâs welke begin 2008 geleverd zullen worden.

Met acht verhuurpunten in Midden en Zuid-West Nederland bedient Combi Cargo Bedrijfswagenverhuur de transportbranche door het aanbieden van bestelwagens, bakwagens, universele trekkers maar ook lowdeck en voorloopas trekkers voor korte of lange termijn. Er wordt ingespeeld op de steeds meer opkomende variabele behoefte aan bedrijfswagens. De voertuigen worden geleverd door DAF dealer Van Tilburg-Bastianen.

Voor meer informatie kijkt u op www.combicargo.nl