Mobillion verzorgt techniek mobiele marketingcampagne Clearasil

Ede, 4 september 2007 - TLC-Marketing, wereldwijd specialist in sales-promoties en incentives, start een mobiele marketingcampagne voor zijn klant Clearasil. Bij aankoop van een actieproduct ontvangt de koper een code waarmee ondermeer gratis content voor een mobiele telefoon, zoals een ringtone, is te downloaden. De techniek voor de actie wordt verzorgd door Mobillion.

Mobillion is leverancier van mobiele- en internetdiensten en onder andere eigenaar van Mobelle.nl, een website voor ringtones, wallpapers en andere content voor mobiele telefoons. De techniek achter deze site stelt het bedrijf beschikbaar aan TLC-Marketing voor de Clearasil-actie. Tijdens de actieperiode, die duurt tot half december, zit op de huidverzorgingsproducten een persoonlijke actiecode. Deze code moet worden ingevuld op de website van Clearasil. Vervolgens kan men gratis een ringtone, mobiele game of muzieknummer downloaden.

"Deze campagne is een goed voorbeeld hoe mobiele content gebruikt kan worden in marketingacties voor jongeren. De mobiele actie is een onderdeel van de volledige campagne en geeft aan hoe verschillende communicatiekanalen, zoals folders, reclamemateriaal in de winkel en de mobiele telefoon een ideale mix kunnen vormen", aldus Winhold Bartelink , Business manager bij Mobillion.

Voor meer informatie www.clearasil.nl, www.mobelle.nl en www.tlcmarketing.com

Over Mobillion
Mobillion biedt diensten, producten en platformen voor de inrichting en het beheer van interactieve online toepassingen, waarmee consumenten via internet en mobiel kunnen publiceren en communiceren. Centraal hierbij staan oplossingen op het gebied van online social networking, interactieve web-tv, broadband & mobile video en crossmediale entertainmentdiensten. Klanten van Mobillion zijn uitgeverijen (print en online), media- en content-eigenaren, telecombedrijven en marketingbureaus. Via zijn partnerkanaal bedient Mobillion organisaties die actief zijn op het gebied van reizen, onderwijs, financiële en publieke dienstverlening. Mobillion is op 1 januari 2000 opgericht en een volledige dochter van All Connected Media BV; een 100 procent deelneming van de Telegraaf Media Groep NV.