Ingezonden persbericht


Hopling Technologies benoemt nieuwe Raad van Commissarissen


. Nicolaas Rauwenhoff, voormalig algemeen directeur van Lucent Technologies Nederland, wordt voorzitter van de Raad van Commissarissen van Hopling Technologies.
. Ed Trautig, voormalig chief operating officer van NIBC, wordt lid van de Raad van Commissarissen van Hopling Technologies.

Almere, 4 september 2007 - Hopling Technologies, een 100% dochteronderneming van de Hopling Group, heeft vandaag een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC) benoemd. Nicolaas Rauwenhoff wordt voorzitter van de RvC en Ed Trautig is aangesteld als lid van RvC.

De nieuwe RvC zal nauw samenwerken met het huidige management team van Hopling Technologies om de succesvolle resultaten van de afgelopen 3,5 jaar verder uit te bouwen. Hierdoor zal de positie van Hopling Technologies als snelgroeiende en succesvolle onderneming in IP-based draadloze netwerken voor bedrijven verder versterkt worden.

Voorzitter van de RvC, Nicolaas Rauwenhoff, was van 2002 tot 2006 algemeen directeur van Lucent Technologies Nederland, een van de grootste innovatieve ict bedrijven wereldwijd op het gebied van communicatieoplossingen. Daarnaast was hij vice president global business partners en werd hij in 2006 benoemd tot vice president business development voor Lucent Technologies in Europa.

Lid van de RvC, Ed Trautig, was van maart 2005 tot February 2007, chief operational officer bij NIBC, de Nederlandse innovatieve zakenbank voor corporate finance, risk management en investment management voor de zakelijke markt. Tevens was Ed lid van de adviesraad van Stichting Kennistransfercentrum en tegenwoordig is hij president commissaris van Telemetronics Biometry.

In de afgelopen jaren heeft Ed Trautig commissariaten vervuld voor verschillende bedrijven, waaronder Getronics, Videotex Nederland, Worldaccess, Planet Internet en de Business Management Group.

Over Hopling Technologies

Hopling Technologies is een leading company in IP-based draadloze netwerken voor ondernemingen, operators en service providers. Het bedrijf levert carrier-grade hotspot en meshed network oplossingen. Deze zijn geschikt voor stedelijke gebieden, draadloze lokale netwerken, de 'last mile', mobiele breedband oplossingen, video surveillance, IP-based mobiele telefonie (VoIP) en evenementen. Hopling Technologies biedt WiMAX-ready end-to-end oplossingen gebaseerd op de nieuwe Hopling Metro Topology. Hopling Technologies is actief lid van het WiMAX Forum.