Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam 4 september 2007

M-Visible lanceert interactieve 'viral Game' Palazzo

Marketingbureau M-Visible kondigt met trots de eerste Viral Palazzo game aan die vanaf heden online staat op http://www.palazzo.nl/game/Palazzo.htm. Met deze viral campaign hoopt M-Visible zo'n 50.0000 mensen kennis te laten maken met Palazzo, een ultieme combinatie van theater en sfeervol dineren op sterrenniveau dat vanaf 24 oktober 2007 t/m 24 februari 2008 terug is in Amsterdam (Westergasfabriek terrein).

M-Visible, het marketing en promotiebureau voor Entertainment, Cultuur en Gastronomie wilde vooral een toegankelijke online game ontwikkelen die voor iedereen in korte tijd speelbaar is. Door het raden van de correcte tafelindeling maakt de speler kans op een Palazzo arrangement voor twee personen. Wekelijks verloot M-Visible vier Palazzo arrangementen t.w.v. ¤144,-

'De game is zeer toegankelijk en mensen maken een realistische kans op het winnen van Palazzo arrangementen. Na het één of twee keer spelen van de game houdt de speler een positief gevoel over terwijl een spelletje slechts 2 minuten duurt' aldus Tijno Verkerke van M-Visible.

Palazzo is inmiddels een begrip. Vorig jaar werd Palazzo massaal omarmd door zowel zakelijke- als particuliere bezoekers en genoten ruim 30.000 gasten in de spiegeltent 'Salon Victoria' van Palazzo. Sinds de komst van Palazzo naar Nederland in 2004 genoten al ruim 60.000 bezoekers van deze unieke combinatie van opzienbarende artistieke en culinaire hoogstandjes. Twee Michelinsterren-kok Ron Blaauw, bekend van zijn eigen restaurant in Ouderkerk aan de Amstel, verzorgt ook voor de nieuwe editie van Palazzo een luxe vijfgangen diner. Tezamen met een nieuwe verbluffende show uitgevoerd door topartiesten van internationale allure, biedt Palazzo een onvergetelijke en humoristische avond.

Speel de Palazzo online game via:

http://www.palazzo.nl/game/Palazzo.htm (tevens banner in de bijlage, als gewenst ook aanleverbaar op ander formaat)

De nostalgische Palazzo spiegeltent staat van 24 oktober 2007 tot en met 24 februari 2008 op het gebruikelijke, makkelijk bereikbare, terrein naast de Westergasfabriek in Amsterdam.

De Palazzo online game vindt u op http://www.palazzo.nl/game/Palazzo.htm

Kaartverkoop via telefoonnummer 0900-PALAZZO (0900-7252996) of via www.palazzo.nl Prijzen variëren van ¤109,- tot ¤139,-. (Excl. dranken en parkeren)

Voor informatie kunt u contact opnemen met M-Visible, Tijno Verkerke, telefoon 020-4353010, e-mail: Tijno@M-Visible.nl