Gemeente Spijkenisse


Eerste paal nieuwbouwplan "De Vier Werelden" in het project De Elementen

31 augustus 2007

De Elementen
Wethouder Gert-Jan 't Hart verricht op dinsdag 4 september om 16.00 uur de officiële starthandeling voor de bouw van "De Vier Werelden" in het project De Elementen.

Hiermee wordt tevens de start ingeluid van de totale gebiedsontwikkeling De Elementen. De wethouder vaart met het partyschip "Stadspoort" met alle genodigden de haven uit om 15.30 uur waarna hij aan de dijk aanmeert ter hoogte van de nieuwbouwlocatie. Op spectaculaire wijze en onder begeleiding van de Latin Culture Brass Band wordt dan het startsein gegeven voor het slaan van de eerste paal.

De Elementen is een ambitieus nieuw te ontwikkelen woongebied tussen de Oude Maas en het centrum van Spijkenisse en bestaat uit de plandelen: De Dijk, Het Park, Het Land en De Haven. In totaal gaat het hierom de realisering van ruim 3000 luxe nieuwbouw-woningen. Deze woningen zijn te onderscheiden in appartementen aan De Dijk, grondgebonden woningen in Het Land en appartementen/stadswoningen aan De Haven.
Het Park wordt aangelegd tussen De Dijk en Het Land.

In het totale gebied is rekening gehouden met voldoende ruimte voor de realisering van wijkvoorzieningen en commerciële voorzieningen.

Het gehele project De Elementen wordt gerealiseerd door Dura Vermeer Bouw, Ballast Nedam Bouw en Van der Vorm Bouw in samenwerking met de gemeente Spijkenisse.

Het plandeel De Dijk is de eerste in de rij van deze gebiedsontwikkeling. In dit plandeel komen circa 1700 appartementen. Dura Vermeer begint met de bouw van het gebouwencomplex "De Vier Werelden". Dit gebouwencomplex bestaat uit 253 appartementen, waarvan 163 koopappartementen en 90 bereikbare huurwoningen voor 55-plus.

De belangstelling is groot, inmiddels is 60%van de appartementen verkocht.

Voor meer informatie over de verkoop:

Het Elementenhuis
Geopend maandag t/m vrijdag: 09.00 - 16.00 uur
Nieuwe Hongerlandsedijk 1
3201 LS Spijkenisse
tel: (0181) 651 440

http://www.woneninjeelement.nl