ABVAKABO FNV

SNT en KPN Contact: op naar 4 september!

De aanmeldingen voor 4 september stromen binnen. Dat is een goed teken. Het is de bedoeling dat het Maanplein op 4 september aanstaande helemaal vol komt te staan met actievoerende werknemers en uitzendkrachten van KPN Contact en SNT.

We hebben afgelopen week in Groningen de eerste aftrap gehad. De medewerkers van KPN Contact in de Borg in Groningen hebben afgelopen dinsdag tussen 10.00 en 11.00 uur het werk neergelegd. Tijdens deze staking, waaraan de medewerkers massaal gehoor hebben gegeven, hebben de werknemers en uitzendkrachten zich buiten het pand verzameld.

Werknemers en uitzendkrachten die echt niet mee kunnen gaan naar Den Haag en die van plan zijn om het werk eveneens neer te leggen, mogen niet op de vestiging blijven rondhangen. Een staking is een georganiseerde actie in aanwezigheid van een afvaardiging van de bond. Aangezien wij alle menskracht nodig hebben op het Maanplein roepen wij iedereen op om naar het Maanplein te komen of om thuis te blijven.

Werknemers die met de bus naar Den Haag komen, worden verzocht om 's ochtends voor vertrek niet de gebouwen in te gaan. Uiteraard zou het mooi zijn als tijdens de 12-uur durende staking niemand aan het werk is. Het is echter niet toegestaan om werkwilligen de toegang tot het werk te belemmeren.

Deelnemers uit Den Haag, Leeuwarden, Ede, Heerlen en Zoetermeer worden verzocht om op eigen gelegenheid naar Den Haag/Voorburg te reizen (reiskosten worden vergoed), of zich tijdig te melden bij een van bovengenoemde vestigingen.

In de bijlage vindt u de vertrektijden van de bussen. 31-08-2007, Overige cao's | Meer over: callcenters, kpn contact, snt,