Eerste mobiele cadeausite van Nederland online

04/09/2007 11:02


Cadeaucode.nl


Cadeaucode.nl lanceert vandaag officieel haar website voor mobiel internet en heeft daarmee de allereerste mobiele cadeausite van Nederland. Nu kan iedereen met mobiel internet een Cadeaucode geven, die per sms wordt verstuurd. De ontvanger pakt daarmee het cadeau van zijn keuze ook direct 'digitaal' uit op zijn mobiel, waarna het cadeau gratis wordt thuisgestuurd. Een Cadeaucode sturen per sms kon al met de pc, via deze vorig jaar gestarte cadeauservice.

1,3 miljoen mobiele internetters
Inmiddels zijn er 1,3 miljoen actieve gebruikers van mobiel internet. Cadeaucode.nl wil inspelen op de behoefte om overal en 'super last minute' nog een origineel cadeau te kunnen geven en heeft daarom een mobiele versie van haar cadeausite ontwikkeld, nu het gebruik van mobiel internet snel stijgt door aantrekkelijke tarieven (flat fee) van telecom operators en de mogelijkheden van nieuwe generaties telefoons.
De bètaversie van de mobiele cadeausite is vier weken lang uitvoerig getest en geoptimaliseerd. Uiteraard blijft het ook mogelijk om cadeaus te geven en uit te pakken met de pc-versie van Cadeaucode.nl.

Mobiel geven & uitpakken
Wie met een mobiele telefoon surft naar www.cadeaucode.nl komt automatisch terecht op de mobiele cadeausite. Net als bij de pc-versie, kan in een paar simpele stappen een Cadeaucode worden verstuurd. Een Cadeaucode is 1 jaar geldig.

Cadeausite op mobiel of pc: www.cadeaucode.nl

http://www.cadeaucode.nl

Noot voor de redactie: