Gemeente Oirschot

Activiteitenaanbod KBO Oirschot en de Beerzen

De KBO-afdelingen Oirschot en de Beerzen bieden komend seizoen weer een groot aantal cursussen en andere activiteiten aan.

Behalve de algemene computercursussen voor beginners en gevorderden (E-mailen en internet, ínleiding tot digitale fotobewerking met de computer en Word en Excel), zijn er ook cursussen Engels voor beginners en gevorderden en een bridgecursus voor beginners. Daarnaast kunnen liefhebbers meedoen met de leeskring, creatieve kaarten bewerken, bloemschikken, nordic walking, biljarten of via een cursus kennis maken met kunst.

De cursussen e-mailen, internet en fotografie worden gegeven in het internetcafé van huize Sint Joris; de overige activiteiten vinden plaats in `d'n Inloop', Heuvel 27 in Oirschot. De activiteiten zijn bedoeld voor 50+-ers. Je hoeft geen lid te zijn van de KBO, maar leden krijgen bij sommige cursussen korting. Cursisten kunnen zich tot en met vrijdag 7 september op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur aanmelden bij het Lokaal Loket in De Enck. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anton Vennix (0499-572070) of Wim van den Molengraaf (013-5141781).