Makelaarsorganisatie RE/MAX lanceert RE/MAX Card

04/09/2007 17:10


RE/MAX Nederland


Vanaf vandaag starten de eerste RE/MAX kantoren in Nederland met de introductie van de RE/MAX Card. De RE/MAX klant ontvangt vanaf heden, naast een advies tijdens de aan- of verkoop van zijn woning, ook de mogelijkheid te profiteren van de voordelen van de RE/MAX Card - een klantenkaart met veel service en voordelen - die de RE/MAX makelaar of financieel adviseur aanbiedt aan zijn klanten. Naar verwachting zullen ook de andere RE/MAX kantoren de Card binnenkort introduceren.

Met de RE/MAX Card kan de consument voordelen opdoen bij de aangesloten restaurants, hotels, benzinestations, bioscopen, vakantie- en attractieparken. Ook kan men profiteren van een gratis proefabonnement bij aangesloten fitnesscentra.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de service die RE/MAX door middel van de RE/MAX Card beschikbaar stelt. Daarnaast wordt de RE/MAX klant periodiek op de hoogte gehouden over alle toepassingen van de Card via een nieuwsbrief.

Het idee voor deze service komt voort uit de klantgerichte aanpak die deze makelaarsorganisatie nastreeft. Dit is dan ook de basis van de dienstverlening van de RE/MAX makelaar of financieel adviseur. Naast het vervullen van woonwensen, gaan wij nog een stap verder door de klant de mogelijkheid te bieden veel andere zaken gemakkelijk en voordelig te regelen

(http://www.remax.nl)