Politie Zeeland


---


O-2816-2007 Fietser door auto geschept, Nieuwdorp
Een 56-jarige fietser uit de gemeente Reimerswaal is dinsdagmiddag rond 14.40 uur gewond geraakt toen hij werd geschept door een personenauto.
De bestuurder van de auto, een 37-jarige Terneuzenaar, reed over de IJslandweg en verleende op de kruising met de Europaweg-Oost geen voorrang aan de fietser. De fietser liep bij de aanrijding een hoofdwond op en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Zijn fiets werd geheel vernield.

O-2817-2007 Drie auto's total loss bij aanrijding, Burgh-Haamstede
Op de N57 vond dinsdagmiddag omstreeks 15.30 uur een aanrijding plaats waarbij drie voertuigen total loss raakten.
Een 64-jarige automobiliste uit Burgh-Haamstede stond voorgesorteerd om linksaf de Weeldeweg in te rijden. Een achterop komende 68-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland zag dit kennelijk te laat en botste tegen de achterzijde. Door de klap van de aanrijding schoot de auto van de 64-jarige vrouw door naar de andere weghelft en botste frontaal op een bestelauto met daarin een 48-jarige Goesenaar als bestuurder.
Alle bestuurders werden ter plaatse bekeken door ambulancepersoneel maar er was niemand gewond geraakt bij het ongeval.

Z-2818-2007 Kop/staartbotsing, Terneuzen
Bij een kop/staartbotsing op de Kennedylaan raakten dinsdagmiddag rond 16.50 uur twee personenauto's licht beschadigd.
Een 40-jarige automobilist uit Sas van Gent kon niet meer op tijd stoppen toen de auto voor hem, bestuurd door een 39-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen, afremde en botste achterop haar auto. Er raakte niemand gewond.

Z-2819-2007 Aanrijding na keren op de weg, Hulst
Op de Australiëweg is dinsdagmiddag rond 17.00 uur een 58-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen tegen een auto gereden nadat hij wilde keren op de weg.
Hij reed weg vanaf een parkeerplaats en wilde op een gegeven moment keren op de weg. Hierbij zag hij een achteropkomende auto, bestuurd door een 20-jarige man uit Axel, over het hoofd waarna een aanrijding volgde. De 20-jarige automobilist en zijn bijrijdster (gegevens niet bekend) zijn met onbekende verwondingen voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. De 58-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij. Beide auto's raakten flink beschadigd.