Gemeente Valkenswaard

GALM-lessen weer van start

Vanaf maandag 4 september gaan de GALM-lessen weer volop van start. G(roningen) A(ctief) L(even) M(odel) is een project van de gemeente Valkenswaard om mensen van 55 jaar en ouder aan het bewegen te krijgen. Na de fittesten in april en de kennismakingslessen in mei en juni van dit jaar zijn er zelfs 2 groepen bij gekomen. Met een deelnemersaantal van 170 personen verdeeld over 9 groepen kan het met recht een geslaagd project genoemd worden.

De deelnemers van de GALM-lessen zijn heel erg enthousiast: "Lekker samen bewegen, alle spieren komen los, je leert nieuwe mensen kennen en we hebben veel lol." Het plezier in het met elkaar bewegen staat voorop bij deze lessen. Iedere les is anders van inhoud. Speciaal opgeleide docenten houden zoveel mogelijk rekening met de voorkeuren en mogelijkheden van de groep.

Aanmelden kan het hele jaar door. U kunt overdag, maar ook in de avonduren terecht op verschillende dagen van de week. De kosten zijn EUR 3,- per les. Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u contact opnemen met: Ira Coenen, projectmedewerker Sportservice Noord-Brabant, 06-41904107 of i.coenen@ssnb.nl. U kunt ook de website www.startmet.nl bezoeken voor nieuwe beweegmogelijkheden. Start met is een onderdeel van de landelijke campagne `30 minuten bewegen'.

download document: GALM-lessen weer van start