Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Inspraak concept kantoren en bedrijvenvisie

7 september 2007
Op 4 september 2007 gaat de inspraak op de kantoren/bedrijvenvisie van start. Vanaf die datum ligt de conceptvisie ter inzage bij de publieksbalie van het Tuinstadhuis op Plein '40-'45 nr.1. U kunt de conceptvisie ook hier downloaden. De inspraakperiode loopt af op 16 oktober 2007.

inspraakconceptkantorenenbedrijvenvisie.jpg (25 Kb) Reactie op de kantoren/bedrijvenvisie kunt u onder vermelding van reactie inspraak kantoren/bedrijvenvisie sturen naar:

Stadsdeel Geuzenveld Slotermeer
T.a.v. dhr. J.T. Welling
Postbus 67018
1060 JA Amsterdam
De kantoren/bedrijvenvisie beschrijft hoeveel m² aan kleinschalige kantoor- en bedrijfsruimte er voor de komende 10 jaar in het stadsdeel moet komen en globaal in welke gebieden deze ruimte moet komen. De visie beschrijft globaal de ambities op het gebied van kantoor- en bedrijfsruimtes maar niet de exacte locatie, grootte en vorm van. Deze gedetailleerde uitwerking wordt bepaald binnen de Vernieuwingsplannen van Stedelijke Vernieuwingsprojecten of een Stedenbouwkundig Plan van Eisen van een bouwproject buiten de Stedelijke Vernieuwing. Hiervoor zijn aparte participatietrajecten met belanghebbenden

Informatiebijeenkomst voor ondernemers
Op 24 september 2007 van 19.15 uur tot 21.30 uur is een informatieavond voor ondernemers in het kindercentrum Moeders schoot, Ewoud Worststraat 100 - 102. Op de avond krijgt u meer informatie over de kantoren/bedrijvenvisie.